Hlavní obsah

Sušenkové nanuky a lízátka pro děti

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chystáte dětskou narozeninovou party nebo chcete potomky překvapit nějakou sladkostí, až se vrátí z prázdnin? Připravte jim „nanuky či lízátka“ s vlastní polevou i zdobením. A v čem jsou jiné? Uvnitř je sušenka a jsou skoro bez práce.

Článek

Možná namítnete, že sušenky jsou už samy o sobě dost sladké, tak proč k nim ještě něco přidávat?! Ovšem tyhle „vytuněné“ sušenkové nanuky/lízátka sklidí úspěch nejen u dětí. To vám mohou potvrdit i kolegyně z redakce, které je už ochutnaly. A jak to tak bývá, odpolední sladká tečka ke kávě je prostě čas od času potřeba.

Roztomilou svačinku můžete připravit na dětskou oslavu či na první školní den, abyste ho žáčkům co nejvíce zpříjemnili. Sušenkové nanuky na dřívku mohou vyrobit i děti samy – a přitom si vyberou polevu i zdobení. Tyhle pochoutky mají i jednu „dietní“ výhodu: každý si dá jen jednu sušenku, ne celou hrst, či snad dokonce balíček! Mrkněte na video, jak postupovat. Dobrou chuť!

Nedáváte dětem sladké? Připravte jim zdravé svačinky ve tvaru rybičky, raubíře či motýla. Anebo zkuste ovocnou porci jako myšku, ježka nebo žábu. Nikdo neodolá!

Načítám