Hlavní obsah

Hubnutí ve vzduchu na vlastní kůži!

Foto: David Kadlec

Lanové centrum vám pořádně protáhne tělo, stejně jako BlanceFoto: David Kadlec

Reklama

Jsem úplně vyřízená. Lézt dvě hodiny v lanovém centru vydá za několik výživných lekcí v posilovně! Proč jsme se vydali právě tam? Posílíte tím totiž skvěle celé tělo, spálíte asi milion kalorií, a hlavně se budete bavit.

Článek

Jsem strachy bez sebe a leje ze mě, jako bych skládala uhlí. Ale dobře mi tak. Ohrnovala jsem nos nad posilovnou, a teď jsem osm metrů nad zemí, na sobě sedák a lano, před sebou jen tenkou lávku ve vzduchoprázdnu. Musím ji přejít na druhou stranu. Svaly mi vibrují, kolena se třesou. Ale vzdát se? Nikdy!

Jak jsem bojovala s lany 8 metrů nad zemí? Podívejte se na naše exkluzivní video. Určitě se pobavíte!

Proč právě lanové centrum?

Zvedat činky mě totiž nebaví. Jenže po třicítce je potřeba se o své tělo starat, aby ,drželo pohromadě'. Proto jsem hledala další možnosti, jak ho zpevňovat a posilovat a zároveň nesledovat hodinky, kdy už bude cvičení konec. „Při lezení přes překážky zapojujete nejen spoustu svalů, spálíte množství kalorií, ale hlavně posouváte svoje vlastní hranice,“ říká Tereza Polmová z pražského lanového centra Proud. „Nemáte čas myslet na nic jiného, proto vám také odpočívá hlava od běžných starostí,“ doplňuje ji instruktor Vojta David.

Nebojte se

Vypadá to nebezpečně, ale není tomu tak. „Jde o to se překonat. Pomůže vám to nejen ve vylepšení fyzičky, ale třeba i ve schopnostech rozhodování, řešení konfliktů, ke zvýšení sebedůvěry, koncentrace a tak dále,“ říká Vojta David. On je jeden z těch, který každého návštěvníka učí a jistí. Posilovat tělo zkrátka tímto zábavným způsobem, navíc venku, stojí rozhodně za zkoušku.

Tip redakce: Každý nehubne sportem. Třeba čtenářka Lada shodila 13 kilo za půl roku jen díky papíru a tužce. Přečtěte si o tom zde!

Podívejte se na naše video a uvidíte, že to zvládne opravdu každý. Ten zážitek a pocit v cíli vám rozhodně doporučuji! Co vy na to?

Reklama

Související témata:

Načítám