Hlavní obsah

I ženy mají ejakulaci!

Foto: Thinkstock

Pocity při squirtingu jsou jiné než u orgasmuFoto: Thinkstock

Reklama

Neočekávané mokro po orgasmu. Kde se vzalo? Proč je té tekutiny tolik, že by mi ji mohl závidět i muž se svým výstřikem? Tajemná zákoutí ženské ejakulace objasněna!

Článek

„Nedá se to ani popsat. Je to strašně sexy a burcující. Pohyby partnerčina celého těla, zrychlený tep a dech. Postupně je cítit tlak tam uvnitř, a pak už jen finální slastný orgasmus. Ten pohled, který ona na mě při tom vrhá, se dá přirovnat k mnohamilionové výhře v loterii. Miluju to,“ svěřil se nám se svými pocity Viktor. Muž, který má doma partnerku prožívající squirt, squirting, mokrý orgasmus či ženskou ejakulaci, chcete-li. (Takovým ženštinám muži rádi přezdívají „stříkající fontány“.)

Squirt je tématem vždy opředeným otázkami a zvědavostí, o čemž svědčí i spousta velmi populárních článků a videí na toto téma kolujících po internetu. Vždyť je to taky dar, shodují se mnozí! „Odkud se ale vzal? Jak se k němu dostanu? Co všechno mám udělat pro to, aby nám s partnerem zpestřil milování? Kolik ejakulátu je normální?“ ptají se ti i tamti. Jak je vidět, odpovědí není nikdy dost, i když čtvrtina zasvěcených žen a jejich milenců moc dobře ví, o co běží!

Ženy, nestyďte se projevit!

Ženský ejakulát, tedy tekutina, produkt tzv. Skeneho žláz umístěných kolem močové trubice, má čirou nebo mírně bělavou barvu bez výrazné vůně, někdy nasládlou chuť, a je složená z fosforečné kyseliny, fruktózy, sacharózy, něco málo kreatinu a velmi zanedbatelného podílu močoviny, jejíž množství ale opravdu nestojí ani za řeč. Nicméně i pro to minimum si ale doteď někteří pletou tuto tekutinu s močí – zbytečně.

I když je pravda, že prvnímu „ženskému výstřiku“ během mazlení nelze odebrat fakt uvolnění zbytku moči z močové trubice. Je to sice banalita, nicméně mírný zápach nahrává pochybnostem, zda se opravdu o moč nejedná. Některé ženy se cítí stydně, zahanbeně, odmítají tuto techniku vyzkoušet znovu, protože si prostě vsugerují, že „takhle to je špatně“. Ale není! (Dalo by se říct, že to jsou první squirtingové „porodní bolesti“.)

Foto: Thinkstock

Nebojte se zapojit partneraFoto: Thinkstock

V pornu je všechno jinak

Stejné mýty panují i co se množství a „prolitých“ mililitrů tekutiny týče. Někdy je prostěradlo zmácháno malým flíčkem, jindy by k poměření nestačila menší sklenička, větší sklenička… Je to opravdu individuální záležitost. Ovšem to, co se někdy předvádí v porno filmech, je nesmysl, a určitě se nenechte zmást předlouhými gejzíry a gejzíry čehosi, k čemuž nepřispěla příroda, ale natáčecí štáb, který si tak zašprýmoval.

Jak? Kde? A proč?

A teď jen zbývá říci si, jak na to. Nejjednodušší je zapojit do hry prsty, neboť lépe najdou příslušný spouštěč – bod G či místečko těsně pod ním, které je většinou zodpovědné za mokrý orgasmus. (Menšina žen schopných ho dosahovat uvádí, že stačí pouhé dráždění klitorisu.) Vhodná je popřípadě i nějaká erotická pomůcka a lubrikační gel. A poloha? Misionář – klasika, nebo psí poloha a kterákoliv jiná, která umožňuje snadnou přístupnost k přední straně pochvy a jejímu následnému dráždění. Pro odbourání studu z nepořádku se hodí PVC prostěradlo pro ochranu ložního prádla, pár starších ručníků, nebo přesunutí se do koupelny.

Pocit vyčerpání: Normální!

K ejakulaci „tam uvnitř“ dochází většinou při oponentuře, čili když proti prstu, pomůcce nebo penisu pochva vyvine mírný tlak. A pak už není co dodat. Oproti klitoridálnímu orgasmu jsou to naprosto odlišné pocity. Někdy to jde až do mrákot, totálního uvolnění měnícího se ve vyčerpání srovnatelného s fáráním uhlí během několika dvanáctihodinových směn. Bez uvolnění a citlivého přístupu partnera (či bi partnerky) se však celá věc neobejde.

Takže, kdo stojí o specifikaci dnešního domácího úkolu, tady ji má: Až nebudete vědět, co doma roupama vyvádět, předveďte tomu svému, že i ženám není stříkání vůbec, ale vůbec cizí! (Vždyť přijít to může v každém věku a bez předchozích zkušeností.)

Reklama

Související témata:

Načítám