Hlavní obsah

Ideální práce pro kreativní ženu? Vizážistka!

Foto: Surface

Vizážistkou můžete být i vy!Foto: Surface

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Představte si práci, při které se neustále bavíte, využíváte svou kreativitu k tomu, aby lidé vypadali skvěle, a za kterou zároveň dostanete zaplaceno. Vítejte do světa vizážistů!

Článek

V těchto dnech se nejedna z vás možná zamýšlí nad tím, jak si najít práci, která by vás bavila a zároveň naplňovala. A díky které byste si i vydělaly rozumné peníze! Nelíbila by se vám práce vizážistky?

Make-up artist neboli profesionální vizážista je pro ženy bezesporu atraktivní zaměstnání, které umožňuje být časově flexibilní a kde budete sama svým pánem.

Foto: Surface

Líčit můžete i slavné hvězdy, třeba modelku Janu DoleželovouFoto: Surface

Zajímá vás dekorativní kosmetika a pravidelně sledujete nové trendy? Co kdybyste se dozvěděla o práci, kde děláte lidi ještě krásnějšími? Kde dáváte rady, které ocení každá žena, protože se většina neumí líčit. Obecné informace z časopisů vám nepomohou. Každá žena je unikátní, má jinak stavěný obličej, tvar očí a rtů, barvu a typ pleti... Jako profesionální vizážistka budete speciálně proškolena v tom, abyste si dokázala poradit s každým typem obličeje. Vizážistika je oborem neustále se rozvíjejícím a možnosti seberealizace v tomto obou jsou nepřeberné!

Profesionální vizážisté jsou v současné době žádáni víc než kdykoli předtím. Nicméně za jakýmkoli úspěchem stojí nutnost kvalitního vzdělání, přípravy a praxe!

Foto: Surface

O profesionální vizážisty je zájemFoto: Surface

Pro to, abyste se mohla stát vizážistkou, musíte absolvovat rekvalifikační kurz. Na trhu je hodně škol, je však dobré vybírat si pouze ty, které mají akreditaci ministerstva školství. Máte tak jistotu, že kurz splňuje určitá kritéria a že získáte hodnotný certifikát. Navíc některé Úřady práce vám nabídnou zajištění této rekvalifikace zdarma.

Foto: Surface

Přihlaste se do kurzu i vy!Foto: Surface

Studium trvá 5 dnů až měsíc, záleží na tom, jak moc se danému oboru chcete věnovat. V rekvalifikačním kurzu se naučíte základní techniky a vše potřebné pro dráhu vizážisty. Pokud se chcete vizážistice věnovat naplno, je nutností zvládat techniky líčení na fotografie, televizi, svatební líčení a v neposlední řadě hairstyling.

Přihlásit se můžete například do profesionální školy líčení SURFACE, která je právem považována za přední školu v oblasti líčení. Lektory jsou nejlepší vizážisté na českém trhu. Škola navíc absolventům pomáhá s uplatněním na trhu.

Foto: Surface

Během kurzu si vyzkoušíte i profesionální foceníFoto: Surface

Pro začátečníky nabízí Rekvalifikační Make-Up Kurz. Stojí 7950 Kč a trvá 5 dnů. Velmi oblíbeným kurzem je MASTER Make-Up Kurz. Je to intenzivní kurz postavený na nejmodernějším studijním plánu a je akreditovaný MŠMT. Velká část se věnuje praktické části. Studijní plán je sestaven ze všech kurzů, které škola nabízí. Kromě základu se tedy naučíte svatební make-up, líčení na fotografie, televizi, módní přehlídky, hairstyling a další. Kurz je oblíben hlavně proto, že v současné době nacházejí uplatnění hlavně vizážisté, kteří jsou schopni docílit „total looku“, tedy komplet nalíčení i učesání. V kurzu se pracuje na modelkách, poté se fotí v profesionálním ateliéru, studenti si tak z kurzu odnášejí i portfolio svých prací. Po absolvování kurzu máte tedy vše, abyste vykročila na dráhu profesionálního vizážistky.

Více informací na www.surfacemakeup.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám