Hlavní obsah

Inspirace na duben: Necháte se zlákat volánky, květinami nebo růžovou?

Foto: Eva Malúšová

Na které kousky se vyplatí zaměřit v dubnu?Foto: Eva Malúšová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kombinace různorodých vzorů, spousta růžové nebo květinové potisky na lehoučkých šatech. S dvoudenním předstihem vám představujeme pravidelný výčet módních nej! Tentokrát na duben.

Článek

Novými trendy vás provede stylistka Veronika Králová, která se postarala o výběr těch nejzajímavějších kousků a doplňků. Zaběhnete si pro některé z nich do obchodu nebo se následujícími sestavami necháte jen inspirovat?

Když dva jsou více než jeden

Kdy jindy než teď? Zapomeňte na zastaralá pravidla, že byste měly u jednoho vzoru končit a zkuste spárovat rovnou dva. Osvědčenou kombinací jsou proužky a květiny, popřípadě tropické motivy. Pokud máte z podobného mixování obavy, zvolte kousky, které mají podobný barevný základ. Pospolu pak budou vypadat více harmonicky.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: sukně (Reserved, 799 Kč), košile (Lindex, 899 Kč), sako (Promod, 1399 Kč), boty (Reserved, 799 Kč), kabelka (L. Credi, prodává Van Graaf, 1699 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Kabelky a batůžky v pastelových barvách působí příjemně svěže. Kterému kousku byste daly přednost?Foto: archiv firem

Pryč s předsudky!

Vyhýbáte se typické holčičí barvě s obavami, že byste připomínaly umělohmotnou panenku Barbie? Ukážeme vám, že i růžová se dá nosit vkusně. Stačí, když se vyhnete prvoplánovým kouskům a nepřepísknete to s doplňky a zdobností celkově.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: mikina (Scotch & Soda, prodává Van Graaf, 1899 Kč), kalhoty (Marks & Spencer, 949 Kč), kabát (Tommy Hilfiger, prodává Van Graaf, 9999 Kč), náušnice (Lindex, 299 Kč), kabelka (Promod, 549 Kč), boty (Tommy Hilfiger, prodává Van Graaf, 2499 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Líbí se vám trend metalických tenisek? Vytipovali jsme pro vás tři další páry!Foto: archiv firem

Obměněná klasika

Na seznamu jarních trendů se objevují i staré dobré trenčkoty. Pokud patříte mezi fanynky těchto kabátů a béžovou klasiku už v šatníku máte, popřemýšlejte o jiné barevné variantě. Co třeba modrá? Pozorně si prohlédněte i kombinaci pod svrškem – spojení šatů a džín je v kurzu!

Foto: Eva Malúšová

Na foto: kabát (Marks & Spencer, 1699 Kč), džíny (Orsay, 949 Kč), šaty (Orsay, 799 Kč), boty (Humanic, 1299 Kč), náhrdelník (Reserved, 129 Kč), kožená kabelka (Humanic, 2399 Kč)Foto: Eva Malúšová

Khaki & volánky

Pokud si nemůžete mezi těmito jarními trendy vybrat, nastěhujte si do šatníku kus, na kterém se podepsaly oba. Volánkové khaki šaty stylistka spárovala se sandálky na podpatku, obout k nim ale samozřejmě můžete i rovné boty.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: šaty (Marks & Spencer, 2699 Kč), náhrdelník (Lindex, 249 Kč/kus), boty (Humanic, 899 Kč), batoh (Reserved, 899 Kč)Foto: Eva Malúšová

Potisk, který neomrzí

Květiny se objevují snad v každé sezoně, a přesto nás ještě neomrzely. Vždy jsou totiž k dostání v trochu jiné podobě. Naším jarním favoritem jsou lehké dlouhé šaty, které můžete ovázat širokým páskem. Chcete si odpočinout od podpatků? Doplňte šaty šněrovacími balerínkami, které se po módní odmlce vrací na scénu.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: šaty (Marks & Spencer, 1399 Kč), semišový pásek (Promod, 699 Kč), kožené boty (Marks & Spencer, 1599 Kč), náramky korálkové (Marks & Spencer, 399 Kč/set), náramky nedovřené (Lindex, 150 Kč)Foto: Eva Malúšová

Náš tým a poděkování

  • Děkujeme Rezidenci Liběchov - za poskytnutí prostoru k focení! Adresa: Liběchov 121, www.rezidencelibechov.cz
  • Styling - Veronika Králová
  • Vizáž - Daniela Kremláčková
  • Modelka - Kateřina Rimlová (Czechoslovak Models)

Která kombinace vás zaujala nejvíce? Napište nám!

Reklama

Související témata:

Načítám