Hlavní obsah

Jak do měsíce zhubnout? Jde to vůbec?

Říct si v polovině května: „Chci do léta zhubnout“, je možná maličko troufalé, přesto se s vašimi nepěknými špíčky ještě dá něco dělat. Nečekejte ale zázraky na počkání.

Článek

Malinová kaše

Konec odkládání. Začněte hned

Asi je vám jasné, že každý den se počítá, proto přestaňte s odkládáním „na zítřek“ a pusťte se do hubnutí hned teď. Přestaňte se ptát, jak rychle zhubnout do plavek, a vrhněte se do toho přesně v momentě, kdy už se cítíte nepříjemně, nebo dokonce pociťujete zdravotní problémy způsobené vyšší hmotností. Zvolit můžete konvenční cestu úpravy jídelníčku, začněte chodit pravidelně běhat, nebo se pusťte třeba do proteinové diety, která je pro letní hubnutí ideální.

Chci ploché bříško!

Snad nejproblémovější partií ženského těla, z hlediska nadváhy, je bříško. Nezáleží na tom, jestli vám bylo před pár dny 20, nebo 60 let. Žádná z vás se nechce ukazovat v šatech, pod kterými se rýsuje nějaká ta pneumatika, nebo v nádherných bikinách, ze kterých ale po stranách „přetékají“ faldíky. Pokud chcete zhubnout, vybírejte vhodné potraviny s nízkým obsahem sacharidů, odpusťte si alkohol a doslazované nápoje, jezte pravidelně, využívejte vhodných dietních doplňků (výborné jsou proteinové tyčinky k svačině) a nezapomeňte na pravidelný pohyb. U bříška zvlášť platí, že 60 % úspěchu tvoří jídelníček!

Jahodová tyčinka

Jak zhubnout bez sportu?

Vážně si myslíte, že je hubnutí bez pohybu vůbec reálné? Pokud ano, měly byste se předem připravit na to, že se budete do nekonečna omezovat a hlídat, počítat si velikost porcí, které máte na talíři, a neustále samy sebe stresovat pomyšlením na to, abyste opět nepřibraly. Zařaďte do svého běžného dne pohybovou aktivitu, nejlépe nějaké cardio – běh, rychlé a dlouhé procházky, aerobik, zumbu a podobně, nebo si zajděte zaplavat. Cvičte alespoň 2x týdně po dobu asi 45–60 minut.

Přidejte ke ketodietě sport, a kila půjdou dolů rychleji

Máte svou vlastní motivaci. Nesrovnávejte se

Každá žena má jiný životní cíl a stejně tak, v případě nadváhy, chce hubnout z jiného důvodu. Jednak proto, že si nemůže obléct své oblíbené džíny, druhá proto, že nestačí kamarádkám při zumbě a další, protože se prostě necítí dobře. Cítit se skvěle – to by mělo být cílem každé z vás. Napište si, co je pro vás motivací a mějte ji stále na očích. Klidně si ji napište na papírek, který připevněte na lednici.

Hubenější za 30 dní?

Pokud existuje nějaká dieta, která je rychlá, bezpečná a cíleně spaluje tukové polštáře, pak je to proteinová dieta, jinak také ketodieta. Sáhněte po proteinových drincích nebo chutných proteinových jídlech a doplňte je do svého jídelníčku. Dodržujte pravidelnost a rozhodně nehladovte. Můžete se také pustit přímo do snadných dietních plánů, které jsou sice o něco přísnější, zato výsledky na sebe nenechají dlouho čekat. Vyprávět by o tom mohly i známé české celebrity.

„Díky KetoDiet jsem začala o jídle přemýšlet úplně jinak. Podařilo se mi krásně zhubnout a naučila jsem se pravidelně a častěji jíst, navíc jsem se zbavila mé obrovské závislosti na cukru a všem sladkém. Za to jsem snad nejvíc šťastná,“ prozrazuje zpěvačka Anna K.

Anna K.

Reklama

Načítám