Hlavní obsah

Jak na krásný dekolt, krk i podpaží bez nehezkých výrůstků?

Foto: Viatris

Trápí vás nepěkné malé kožní stopkovité výrůstky po těle? Zbavte se jichFoto: Viatris

Začaly trápit nepěkné malé kožní stopkovité výrůstky po těle i vás? Zbavte se jich snadno z pohodlí domova bez zbytečného čekání u lékaře a připravte tak své tělo na plesy, letní výstřihy i šaty na ramínku!

Článek

Cítit se svěže a příjemně, to je základ každé spokojené ženy. Samozřejmě k úplné dokonalosti nahrávají i krásné boty, doplňky, a hlavně pohodlné šik oblečení, které v zimních měsících shodou okolností zakrývá i nějaké ty nedokonalosti.

Foto: Viatris

Malé měkké fibromy jsou zdraví neškodnéFoto: Viatris

Také jste se rozhodla v novém roce přivítat nové já, ve kterém se budete chtít cítit ještě příjemněji a více svá? Mohlo by vám pomoci kromě pravidelného pitného a cvičícího režimu i odstranění malých, neškodných, a přesto často obtěžujících kožních výrůstků. A pak už se jen těšit na plesy, léto a odhalenou kůži, která bude přímo nasávat sluneční paprsky!

Foto: Viatris

Měkké fibromy Foto: Viatris

Takzvané měkké fibromy jsou častou příčinou, proč žena při výběru outfitu na dámský večer dává přednost spíše kouskům, které zahalují příliš a vlastně se například k takové svobodné ženské duši vůbec nehodí! Navíc se o fibromy velice často zasekává oblečení, šperky i různé nitky, což může být opravdu nepříjemné a někdy i trochu bolestivé.

Foto: Viatris

Měkké výrůstky odstraníte bezpečně a z pohodlí vašeho domovaFoto: Viatris

Takže potvrzeno sečteno, malé měkké fibromy jsou naprosto zdraví neškodné, ale na sebevědomí ženy mohou napáchat pěknou neplechu! Jak tedy na ně?

Foto: Viatris

EndWarts Extra je zdravotnický prostředekFoto: Viatris

Snadné a rychlé řešení

I když vznik fibromu ovlivnit nemůžete, je lehké jej „poslat k ledu“, a to vlastně doslova. Existuje totiž zdravotnický prostředek, se kterým pomocí mrazu měkké výrůstky odstraníte bezpečně a z pohodlí vašeho domova. Ušetříte si navíc čekání na objednání u dermatologa. EndWarts Extra je první zdravotnický prostředek určený pro domácí ošetření malých měkkých fibromů na krku, hrudi i v podpaží. Jeho použití je snadné a rychlé. Nalepíte ochrannou náplast kolem měkkého výrůstku, připravíte prostředek a přiložíte na dvacet sekund k fibromu. No a během dvou až tří týdnů tato kosmetická vada pomalu zmizí. Pokud si touto metodou stále nejste jistí, máme pro vás pár tipů, na co si dát pozor při domácím ošetření fibromů pomocí EndWarts Extra.

Nebo mrkněte, jak je aplikace snadná.

Ve zdravotnickém prostředku je celkem devět dávek, takže jej můžete použít na více fibromů. Před použitím EndWarts Extra si pečlivě pročtěte návod k použití, abyste nezaměnili malý měkký fibrom za jiný kožní výrůstek, např. mateřské znaménko nebo bradavici. V případě, že si nebudete jistá, poraďte se se svým lékárníkem nebo lékařem. Výrobky řady EndWarts jsou dostupné v lékárnách.

Více informací včetně videa s návodem k použití naleznete na endwarts.cz.

Zdravotnický prostředek. Před použitím EndWarts Extra si pečlivě pročtěte návod k použití. Číslo notifikované osoby: 0459. END-2022-0016

Reklama

Načítám