Hlavní obsah

Jak zatočit s plísní na zdech? Tento postup je nejefektivnější!

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plísní je několik tisíc druhů. Některé vám pomáhají jako léčivo, jiné s chutí konzumujete v podobě plísňových sýrů… Pak jsou ale plísně, které musíte ihned, jakmile se objeví, zlikvidovat.

Článek

Častým problémem mnoha domácností je plíseň v rozích místností či přímo na ploše zdí. Někdy jejich vzniku nahrávají stavebně konstrukční chyby, jindy špatné chování obyvatel dané nemovitosti – sušení prádla v místnostech, k tomu nedostatečné větrání a v zimních měsících vytápění na málo stupňů. A na nepříjemnou společnici je hned zaděláno.

Způsobů, jak plíseň zničit, je mnoho, stejně jako přípravků k její likvidaci. Kutil Ondra však nedoporučuje používat prostředky s chlórem. Sice i po nich plíseň zmizí, ovšem často se znovu objeví.

Samotné nanesení přípravku se zdá být banalitou, ale i toto má svá pravidla. Aby byl efekt co nejlepší, nechte si poradit od Ondry Kutila. Pusťte si video, které pro vás natočil.

Načítám