Hlavní obsah

Super dárky na poslední chvíli

Foto: Thinkstock

Nestihli jste nic koupit? Zkuste naše tipy!Foto: Thinkstock

Reklama

Do Štědrého dne ještě zbývají čtyři dny, ale vy přesto víte, že na nákupy pro své blízké vyrazíte za minutu dvanáct? Usnadnili jsme vám práci a našli 13 tipů na dárky, kterými byste mohli zabodovat napříč celou rodinou! Podívejte se, co se dá pořídit doslova na poslední chvíli…

Článek

1. Potěšíte šoféry

Pokud máte doma řidiče nebo řidičku, dálniční známka jim určitě udělá radost. Je to praktický dárek, kterým obdarovaným ušetříte peníze a zároveň je zbavíte nepříjemné povinnosti. A co je obzvlášť milé, dálniční známku koupíte na jakékoli benzinové pumpě, takže tenhle dárek můžete odložit opravdu až na poslední chvíli.

Cena: 1200 Kč (roční kupon)

2. Lego nikdy neomrzí

Lego patří k jedněm z nejoblíbenějších hraček! Nabídka je široká a neexistuje obchod s hračkami, kde by ho neměli. Takže žádný strach, ani těsně před Štědrým dnem nebude problém ho sehnat. Stačí jen vybrat vhodný druh, například verzi Duplo pro nejmenší, nebo naopak Creator pro větší děti. Takový lego pošťák udělá vašim dětem jistě radost…

Cena: od 209 Kč

Foto: Komerční prezentace3. Adrenalinová jízda ve ferrari na okruhu

Který chlap nikdy netoužil po silném a rychlém autě? Splňte mu jeho sen a darujte mu strhující jízdu ve Ferrari F430 na okruhu. Na vlastní kůži okusí 490 koňských sil tohoto italského plnokrevníka, zrychlení z 0 na 100 km/h za 3,9 vteřin a zvuk motoru, ze kterého doslova běhá mráz po zádech. Na tenhle zážitek žádný muž jen tak nezapomene. Tento a mnoho dalších dárků najdete na www.firmanazazitky.cz.

Cena: 1890 Kč

4. Třeba vezme vás

Miluje někdo z vašich příbuzných návštěvy luxusních restaurací? Tak mu jeden takový zážitek dopřejte k Vánocům. Stačí si vybrat v podstatě jakoukoli lepší restauraci a objednat dárkový poukaz. Ten většinou přichází téměř obratem nebo ho koupíte přímo na místě.

Cena: od 500 Kč

5. Pro dědu župan

Na jedné straně hedvábný velur, na druhé straně jemné froté s vysokou absorpční schopností. To je ten pravý župan nejen pro vašeho dědečka nebo babičku pod stromeček od Ikea.

Cena:799 Kč

6. Když se rádi koupou

Tuhá pěna z limitované vánoční edice Lush zahřeje na těle i na duši. Voní, jak už název vypovídá, po zázvoru, ale ucítíte z ní i citron nebo skořici. Na zimu je ideální!

Cena: 125 Kč

7. Chlupaté bačkůrky

Tahle chlupatá domácí obuv potěší každého „zmrzlíka“. Pohodlné a roztomilé bačkůrky seženete v Marks & Spenceru rovnou v několika barevných provedeních.

Cena: 399 Kč

8. Dárek, který zahřeje

Zahřeje v posteli i při sledování televize v obýváku – pléd patří k dárkům, které se hodí vždy. Koupíte je skoro všude v různých barvách, velikostech a z mnoha materiálů.

Cena: od 99 Kč

9. Pro dlouhý kouř

Mít oheň stále při sobě potřebují nejen kuřáci. Zapalovač se prostě hodí vždycky, darujte proto legendární Zippo. Prodává se v desítkách barevných provedeních i s různými ornamenty a motivy. Koupíte ho skoro v každé trafice.

Cena: od 500 Kč

10. Pohádky jsou pro děti i dospělé

DVD s klasickými kreslenými i hranými pohádkami potěší nejen děti, ale často i jejich rodiče. Vždyť co může být lepším lékem na špatnou náladu a stres než Krtek a jeho kalhotky nebo třeba Víla Amálka! Přitom stačí zajít do nejbližší trafiky s padesátikorunou v kapse.

Cena: od 49 Kč

11. Na romantiku do Paříže

Toužíte po romantickém výletu do Paříže nebo jiné evropské metropole? Pokud si můžete dovolit utratit víc než normálně, darujte své drahé polovičce (a sobě) letenky. Ty zvládnete koupit i opravdu na poslední chvíli – stačí ještě na Štědrý den sednout k internetu, objednat je a vytisknout. Nějakou tu obálku už doma určitě najdete.

Cena: cca 6000 Kč (pro dva například na konec března)

12. Kutilská sada třeba pro dědu

Sháníte něco pro šikovné muže? Každého kutila jistě potěší další praktické náčiní. Udělat radost mu můžete třeba 46dílnou sadou od firmy BOSCH. Najde v ní nejen magnetický držák, ale i další super věcičky.

Cena: 699 Kč

13. Parfém nikdy neurazí

Není to sice zcela originální, ale pravdou je to, že žádnou ženu parfém, například od Elizabeth Arden, neurazí. Obzvlášť když jde o dárkovou kazetu, kde je toho víc. A zásadní výhodou je, že před Vánoci jsou obchody podobnými dárkovými kazetami zaplaveny a těsně před Štědrým dnem je dost často výrazně zlevňují. Dámy, i vy můžete svému milému pořídit něco voňavého!

Cena: cca 650 Kč

Reklama

Související témata:

Načítám