Hlavní obsah

Jsou slavné a chtějí být sexy! Tyhle dámy by ale možná měly spíš ubrat

Foto: profimedia

Společenský oděv dle Amber Rose. Na co šaty, když stačí lepší spodní prádlo?Foto: profimedia

Reklama

Každá žena chce být sexy, a celebrity snad ještě víc. Jenže někdy je jejich snaha příliš urputná, prvoplánová a spíš než velký úspěch je to pořádný trapas. Tyhle slavné dámy by prostě měly trochu ubrat.

Článek

Hluboké výstřihy, průsvitné látky, krajka, rafinované střihy. To vše na červený koberec samozřejmě patří. Jenže se sexy outfity je to tak trochu tanec na šikmé ploše a hranice mezi femme fatale a její trapnou karikaturou je velmi tenká. A tyhle slavné dámy podle nás bohužel spadly spíš do té druhé kategorie.

Foto: Profimedia

Mariah Carey (46) nevypadá zle, i když trochu bojuje s váhou. Jejímu věku ale sluší spíš rafinovanost. Bohužel u Mariah to vypadá, že s narůstajícím věkem se její výstřihy prohlubují. Když ji vidíte, chce se vám křičet „prsa, prsa, všude jsou jen prsa“!Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Americká modelka, rapperka a herečka Amber Rose (33) to snad ani jinak neumí. I když jsou její tvary dost kypré, standardně obléká velmi vyzývavé modely. Místo šatů body a podvazky? Žádný problém!Foto: Profimedia

Slavným dámám většinou odvaha nechybí a stud je příliš nesvazuje. Proto často chodí bez podprsenky a s chutí ukážou světu své přednosti. Je to moc, nebo je to sexy? Posuďte sami! Výběr odvážných dam najdete v článku Podprsenka? Přežitek! tyhle slavné krásky spodní prádlo nepotřebují!

Reklama

Načítám