Hlavní obsah

Jste těhotná? Oznamte to partnerovi i rodině originálně!

Foto: Thinkstock

Vytoužené těhotenství je velká událost. Jak ji ozvláštnily naše čtenářky?Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Držíte v ruce těhotenský test a nadšeně koukáte na vytoužené dvě čárky, které potvrzují, že budete mít miminko. Napadá vás, jak to řeknete partnerovi? Inspirujte se originálními způsoby dalších maminek.

Článek

U většiny párů je věta „Budeme mít miminko“ zlomový okamžik. Všechno se změní, bude z vás máma a táta! A na tu chvíli, kdy jste se to dozvěděli, asi nikdy nezapomenete. Zkuste ale novinku říct partnerovi nebo rodičům originálně.

Tátův hrnek

Michaela s manželem se počít dítě snažili pouhé dva měsíce a hned to vyšlo.

„Vlastně jsem na to vůbec nebyla připravená. Věděla jsem to pár dní a manželovi nic neřekla, potřebovala jsem to nějak zpracovat a rozhodla se, že mu to povím až po návratu od moře,“ vypráví Míša.

Jenže když šla obstarat poslední nákupy na dovolenou, uviděla něco, co její plán zmařilo. „Ve výloze byly hrnky s nápisy a na jednom stálo slovo táta. Vůbec nebyl hezký ani vkusný, ale stejně jsem ho koupila,“ pokračuje Míša.

Když si její partner balíček večer rozbalil, koukal na něj překvapeně. „Co mu tím říkám, pochopil asi až z mého úsměvu. Radost byla velká a od té doby nepije ranní kávu z ničeho jiného,“ říká Míša.

Tip:S příchodem miminka vás čeká nákup výbavičky. Jaké vymoženosti jsou na trhu?

Foto: Thinkstock

Fotka z ultrazvuku se dá třeba zarámovat a darovat budoucí babičceFoto: Thinkstock

Nečekaný nákup

Martin se na miminko moc těšil, čekal na něj s přítelkyní Katkou hodně let a vlastně už ani nedoufali, že ho opravdu mít budou. Když tedy Katka zjistila, že je v jiném stavu, udržela se a několik týdnů Martinovi nic neřekla.

„Čekala jsem, až mi na ultrazvuku potvrdí, že miminku tluče srdíčko. Potom jsem přes internet objednala nějaké miminkovské věci a nechala to kurýrem dovézt Martinovi domů na jeho jméno. Prý to rozbalil a myslel si, že se někdo spletl, potom ale našel můj vzkaz. Napsala jsem mu do něj, že bude ten nejlepší táta na světě. Okamžitě sedl do auta a jel za mnou do práce,“ popisuje Katka.

Tip: Možná už dítě máte a to touží po sourozenci. Jaké originální způsoby umí děti vymyslet, aby ho dostaly?

Jdi po šipkách!

Iveta se dozvěděla, že je v jiném stavu, ve chvíli, kdy byl její muž na dlouhodobé služební cestě. Nechtěla ale přijít o jeho výraz, až se novinku dozví, takže mu to prostě neřekla. Když se blížil den jeho návratu, napadlo ji, že mu připraví překvapení.

„Napsala jsem na papír, že má jít po šipkách a navedla ho do ložnice. Tam jsem čekala s těhotenským testem v ruce. Došla mu slova, jen koukal na ty dvě čárky a až po chvíli mě objal,“ říká Iveta.

Foto: Thinkstock

Tatínky je třeba na jejich zodpovědnou roli pozvolna připravovatFoto: Thinkstock

Miminko v rámečku

Jarmila na vytoužené vnoučátko čekala spoustu let. Dceři se sice několikrát podařilo otěhotnět, ale o miminko vždy přišla. „Moc jsem to s dcerou prožívala, trápila se a já s ní,“ vzpomíná na nepříjemné roky Jarmila, která se ale časem vlastně smířila s tím, že babička z ní nebude.

„Bylo mi z toho sice smutno, ale snažila jsem se hlavně podpořit dceru,“ doplňuje Jarmila s tím, že nikdy nezapomene na chvíli, kdy se s dcerou potkala v obchodním domě.

Chtěly společně koupit nějaké vánoční drobnosti, místo toho ale Jarmila dostala ten nejkrásnější vánoční dárek.

„Dcera už čekala na smluveném místě, a když mě uviděla, začala brečet. Já se vyděsila, co se stalo, ale ona se vzápětí začala smát. A z tašky vytáhla rámeček na fotky. V té byl snímek mého budoucího vnoučete z ultrazvuku. Chtěla mi to dát až na obědě v restauraci, ale nemohla se prý udržet,“ vzpomíná Jarmila.

Foto: Archiv firem

Máte malé děti? Potěšte je originálním sprchovým gelem nebo pěnou do koupele!Foto: Archiv firem

Zjistila jste, že jste těhotná? Přichystejte svým blízkým překvapení a řekněte jim to neobyčejně.

Reklama

Načítám