Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Na posypání usmažte najemno nakrájenou cibulku ve vyšší vrstvě oleje dokřupava a zlatova nebo si ji kupte již hotovou. Fetu můžete nahradit balkánským sýrem.

10 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
6 porcí
  • 1 hlávka kapusty
  • 2 lžíce extra panenského olivového oleje
  • 1/2 lžičky soli
  • 1/4 lžičky čerstvě mletého pepře
  • 1 ks salátové okurky
  • 1 ks červené papriky
  • 150 g sýru feta
Článek

Postup

01.

Kapustu nakrájejte na menší kousky, okurku na čtvrtkolečka a papriku na proužky, vše promíchejte s olivovým olejem, osolte a opepřete. 

02.

Podávejte posypané pokrájenou nebo nadrobenou fetou a dokřupava osmaženou cibulkou.

Načítám