Hlavní obsah

Kašel, rýma. Jak posílit imunitu dětí?

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kašel, rýma, chřipka zase řádí ve škole! Stačí málo – přebíhání z tepla do zimy, suchý vzduch, nemocní spolužáci…To všechno je jen krůček od polehávání doma s nachlazením či dokonce s teplotami.

Článek

Máte přehled o tom, co vaše dítě ve škole konzumuje? Jestliže ne, připravte mu pestrou svačinku, kterou si zamiluje nejen chutí, ale i tvarem. Taková sladká hruška, jablko či jiné sezonní ovoce bude dítěti nejen chutnat, ale rovněž dodá do organismu látky, které jejich ne zcela vyvinutá imunita jistě ocení. Místo slazených limonád z automatu zkuste udělat přírodní čaj z ovoce, ovocný džus, domácí mošt nebo zeleninovou šťávu. Tato vitaminová „bomba“ vaši ratolest určitě potěší!

Jestliže to počasí dovolí, je vhodné cílit dětské aktivity vždy ven. Pobyt na vzduchu je pro ně velkým přínosem

Pohyb na čerstvém vzduchu

Celodenní sezení ve škole a následně doma u počítače. Tolik hodin bez pohybu a čerstvého vzduchu. Proto by děti měly mít aspoň odpoledne pohybový program. Děti, které mají pravidelný pohyb, jsou mnohem méně náchylné k různým zdravotním komplikacím.

Naprostá většina dětí, které jsou otužovány, neví, co je to chřipka, rýma nebo kašel

Pravidelné otužování dětí

Pravidelná návštěva sauny zlepšuje adaptaci těla dítěte na změny teplot, uvolňuje a pročisťuje dýchací cesty, a v neposlední řadě také zvyšuje počet buněk schopných likvidovat viry a bakterie, včetně buněk. Zapojte proto saunu do týdenního plánu svého dítěte.

Jedinečný doplněk stravy Imunit Hlíva ústřičná s Rakytníkem Jack Hlívák

Vitaminy v domácí lékárničce

Pokud chcete podporovat pravidelně imunitu svých ratolestí nebo jim pomoci už při počínajících zdravotních obtížích, je vhodné pořídit účinný přípravek s obsahem vitaminů, minerálů a stopových prvků.

U dětí je velmi oblíbená forma cucavých tablet, které se volně rozpouštějí v ústech a mají příjemnou chuť. Právě takový je doplněk stravy Imunit Hlíva ústřičná s Rakytníkem Jack Hlívák. V každé tabletě tohoto doplňku stravy naleznete pravý poklad – vitaminy, minerály, beta-glukany z hlívy ústřičné, extrakt rakytníku, jód a selen. Selen a vitaminy B6 a B12 přispívají k přirozené imunitě. V neposlední řadě přípravek obsahuje vitamin D3, který udržuje normální stav kostí.

Jako dárek děti v balení najdou foukací fixy, díky kterým si mohou ozdobit své tričko.

Žádejte v lékárně nebo více informací na www.jackhlivak.cz.

I vás může napadnout zákeřný virus. Nepodceňujte proto prevenci

Myslete také na sebe

Chřipka a nachlazení není pouze záležitostí dětí, ale také dospělého člověka. Také na něm se podzim podepisuje. Střídání teplot v kombinaci se stresem a zvýšenou mírou únavy je pro virózy přesně to, co potřebují. Nenechávejte proto nic náhodě a raději navštivte nejbližší lékárnu, kde si můžete doplnit zásoby také pro sebe.

Vyzkoušet můžete pravý klenot z přírody v podobě doplňku stravy – Imunit Hlíva ústřičná 800 mg s rakytníkovým olejem a echinaceou. Kromě vysokého obsahu sušené plodnice hlívy (800 mg) v něm najdete také rakytníkový olej, echinaceu, nukleotidy a selen – ten komplexně udržuje obranyschopnost a přirozenou imunitní odpověď.

Žádejte v lékárně nebo více informací na www.imunit.cz.

Unikátní doplněk stravy Imunit Hlíva ústřičná 800 mg s rakytníkovým olejem a echinaceou

Reklama

Související témata:

Načítám