Hlavní obsah

SuperStar je Chodúr! Hvězdy to věděly!

Foto: Nova

Je vaším favoritem Martin, nebo Miro?Foto: Nova

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velkolepé finále Česko Slovenské SuperStar už je za námi. A kdo vyhrál? Odpověď jsme znali už před samotným finále! Prozradila nám ji astroložka Michaela. Co jí na oba finalisty prozradily hvězdy? Přečtěte si její exkluzivní nedělní předpověď!

Článek

„Jak říkají hvězdy, nedělní finále bude neuvěřitelným bojem rozumu a citu,“ začíná předpověď astroložka Michaela, které se na svůj osud můžete zeptat i vy samy v našich poradnách. „Miro Šmajda i Martin Chodúr jsou oba dva narozeni ve znamení Střelce. Oba jsou neskutečně ambiciózní, chtiví a přecitlivělí,“ shrnuje situaci Michaela.

„Během nedělního finále bude Miru Šmajdovi Slunce pozitivně přecházet planetami Saturn a Uran, s dobrou vazbou na Venuši. Proto nečekaně překvapí a jeho šance na vítězství nejsou malé. Ovšem nebude mu přát Mars, který ho bude výrazně brzdit,“ prozrazuje Michaela. „V budoucnosti ho ale čeká opravdu velká popularita.“

A co Martin Chodúr? „Kupodivu bude mít problémy s pěveckou technikou, což naznačuje horší postavení Merkura a Pluta. Výrazně mu však přeje Luna s Jupiterem ve Vodnáři a postavení planet ve znamení Kozoroha. Takže to bude on, kdo se dostane na úplný vrchol!“

Hvězdy tedy večer byly na straně Martina Chodúra! Ten toho využil a stal se první Česko Slovenskou SuperStar. Gratulujeme!

Reklama

Načítám