Hlavní obsah

Jak se co nejlépe vyspat? Vsaďte na české bavlněné noční košile a pyžama

Foto: Lamido

Lamido – Český výrobce nočních košil a pyžam do nadměrných velikostí 4XL Foto: Lamido

Spánek je jedna z nejdůležitějších součástí života. Věnujeme mu v průměru třetinu dne a jeho kvalita ovlivní náladu i energii. Spánek se dá zlepšit mnoha způsoby, jeden z nich je volba nočního prádla. Košile a pyžama, ve kterých se vám budou zdát jen sladké sny, vyrábí například česká firma Lamido.

Článek

Kvalitní noční košile zde šijí už téměř tři desítky let. První košilky od jejich šikovných švadlen se na trhu objevily už v roce 1993. Od té doby vznikl v místní šicí dílně v Sebranicích u Litomyšle nespočet variant dámských i pánských nočních košil, které si zákazníci oblíbili především pro jejich pohodlný střih a příjemný materiál. Nejčastěji se v nabídce objevují košilky a pyžama ze stoprocentní bavlny, které jsou na spánek ideální.

Foto: Lamido

Lamido spoléhá na zlaté české ručičky a vše šije v Sebranicích u LitomyšleFoto: Lamido

I ženy s plnoštíhlou postavou mají z čeho vybírat

Většina produktů, které v sortimentu naleznete, je dostupná i v nadměrných, nebo chcete-li plus-size, velikostech. Nabídka velikostí začíná na velikosti S (CZ42 / EU38) a končí velikostí 4XL (CZ66 / EU62). Ze sortimentu tak můžou vybírat osoby štíhlé i plnoštíhlé postavy. Velkou výhodou prádla od Lamida jsou kvalitní střihy, které jsou plus-size velikostem perfektně přizpůsobeny. Oblečení proto opravdu sedí.

Věděli jste, že existují i pánské noční košile?

I když to možná vypadá trochu nezvykle, kromě pyžam mohou pánové na spaní zvolit i pánskou noční košili. Ta může být pro někoho pohodlnější variantou, protože na rozdíl od pyžamových kalhot nemá v pase žádnou šňůrku nebo gumu. Pánské noční košile jsou hitem hlavně před Vánoci, skvěle se totiž hodí jako dárek pro tatínky nebo dědečky. Říká se, že kdo jednou košili vyzkouší, k pyžamu už se nevrátí.

Foto: Lamido

Pánské bavlněné noční košile jsou velmi pohodlné Foto: Lamido

Co dalšího v nabídce české firmy Lamido najdete?

Kromě už zmíněného šijí švadleny i spoustu jiného oblečení. V sortimentu najdete domácí oblečení, dámské kalhoty i halenky. Oblíbené jsou i šaty, v nabídce mají jak elegantní, tak i příjemné bavlněné šaty na doma. Pánové ocení tílka ušitá ze stoprocentní bavlny. Nechybí spodní prádlo pro dámy, jako jsou spodní košilky, bavlněné kalhotky a také kombiné a spodničky, které dnes už seženete málokde. Na jejich e-shopu koupíte dokonce i termoprádlo.

Foto: Lamido

Kvalitní české prádlo nemusí být drahé. V Lamidu ho dokonce najdete i v nadměrných velikostechFoto: Lamido

Upřednostňujete-li pomalou módu z kvalitních materiálů před konfekcí z řetězců v nákupních centrech, určitě si vyberete. Ceny jsou navíc velmi příznivé, krásná pyžama i košilky seženete klidně i pod 500 Kč. Celý sortiment najdete na e-shopu českého výrobce oblečení Lamido. Více než polovina zaměstnanců firmy jsou osoby se zdravotním znevýhodněním, firma má titul chráněné dílny, takže vás při koupi prádla může hřát dobrý pocit.

Reklama

Související témata:

Načítám