Hlavní obsah

Mladá maminka první los setřela před pár měsíci. A už díky Tutovce vyhrála nové auto

Foto: Stock Adobe

Foto: Stock Adobe

Pro svůj první los si zašla teprve před několika měsíci. Mladá maminka tehdy vyrazila do města na nákup a po náročném odpoledni se potěšila koupí losu. Tehdy jí učarovala Tutovka, která se jí stala osudovou. V Druhé šanci totiž vyhrála parádní nové auto Seat Leon.

Článek

Starosti o rodinu jsou tím, čím se mladá žena z jedné malé české vesničky nyní baví na plný úvazek. Se svým partnerem vychovává malé děcko, které jí spolu se starostí o domácnost zabírá téměř veškerý čas. A jak přiznává, výhra v hodnotě několika stovek tisíc jim výrazně zlepší rodinný rozpočet. A co výhře vozu Seat Leon předcházelo? „Byl to velký rodinný nákup v supermarketu,“ vzpomíná výherkyně na den, kdy i s potomkem vyrazila zajistit vše potřebné. „Každý rodič ví, že jsou nákupy s dětmi velmi náročné, a tenhle nebyl výjimkou. Když jsem se vracela a zastavila u pumpy pro naftu, rozhodla jsem se, že si zasloužím udělat si trochu radost.“

Výherní los koupila na pumpě

Zatímco žena čekala u pokladny, padl jí do oka balíček stíracích losů Tutovka. A tak si o jeden prodavačce při placení řekla. Doma si losy rozdělili s partnerem, ona v druhé hře s názvem Druhá šance našla tři symboly Tutovky a los hned přihlásila do losování o čtyři vozy Seat Leon. Los si pak pečlivě uložila a jak přiznává, na chvíli se jí možnost výhry auta vypařila z hlavy. Po nějaké době si ale vzpomněla a zkontrolovala stránky Tutovky. Na svém telefonu tak zjistila, že jedno skutečně vyhrála.

Myslela si, že je to vtip

„Vůbec jsem tomu nemohla uvěřit a chvíli jsem si myslela, že si ze mě snad někdo vystřelil. Když mi to ale začalo docházet, šok vystřídala obrovská radost,“ přiznává výherkyně. O skvělou novinku se hned podělila se svým přítelem a zavolala i dalším členům rodiny. Žena se nakonec rozhodla, že si místo nového Leona nechá vyplatit jeho finanční ekvivalent. „Naše současné auto už dosluhuje, jsme ale skromní, a tak nové s cenovkou 550 tisíc nepotřebujeme. Koupíme si levnější ojetinu a zbytek peněz nám zbyde pro strýčka příhodu,“ doplňuje na závěr výherkyně.

Tutová výhra v balíčku

Tutovka jsou v každém balíčku čtyři losy, abyste si mohli užít zábavné stírání losů v partě kamarádů nebo v rodině. Minimálně jeden vždy zaručeně vyhrává. Na každém losu jsou dvě herní pole: 1. hra, kde je hlavní výhrou rovný milion korun, a 2. šance, kde si třináct výherců setře parádní vůz Seat Leon v hodnotě 550 000 korun. Poslední příležitost vyhrát Leon bude v lednu, tak ji nepropásněte.

Tento článek nebyl vytvořen redakcí. Jde o komerční článek propagující reálné produkty nebo služby. Příběh v tomto komerčním článku může být fiktivní (smyšlený).

Fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečnou výherkyni.

Hraj s rozumem | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost. Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.

Související témata:

Načítám