Hlavní obsah

Nu Skin dává růžovou kráse vaší pleti

Foto: Nuskin

Foto: Nuskin

Chytrá zařízení přispívají ke zlepšení našeho života. Platí to i pro péči o pokožku. Vyzkoušejte nový systém Nu Skin ageLOC LumiSpa iO Rose Gold a získáte krásnou a zdravě vypadající pleť. A to není jediná výhoda této novinky značky Nu Skin.

Článek

Nu Skin ageLOC LumiSpa iO Rose Gold je chytré dobíjecí ruční zařízení pro osobní péči o pleť. Díky patentované technologii dvousměrného pohybu zlepšuje péči o pokožku, kterou jemně čistí, odstraňuje staré odumřelé buňky, maz, make-up i toxiny.

Nová varianta Rose Gold je doplněná technologií bluetooth, která se spáruje s aplikací Nu Skin Vera. Díky chytrým senzorům a připojené aplikaci získáte další důležité pokyny týkající se tlaku a pohybu při ošetřování pleti. Pomocí aplikace můžete do zařízení odesílat a ukládat postupy péče o vaši pokožku, nebo si dokonce vytvořit vlastní postup, kdy si podle sebe nastavíte čas a oblasti obličeje.

Foto: Nuskin

Nová varianta Rose Gold je doplněná technologií bluetoothFoto: Nuskin

Unikátní hlavice

Součástí přístroje jsou tři silikonové hlavice: jemná, normální a tvrdá. Normální silikonová hlavice je univerzální a vhodná pro většinu typů pleti. Jemná silikonová hlavice poskytuje důkladné, ale jemné čištění a je nejvhodnější pro osoby s pletí, která je citlivá nebo se snadno podráždí. Tvrdá silikonová hlavice poskytuje silnější čištění a je nejvhodnější pro osoby s mastnou nebo odolnější pletí. Silikonové neabrazivní hlavice jsou hygieničtější a jednodušší na čištění.

Foto: Nuskin

Unikátní čisticí systém Nu Skin ageLOC LumiSpa iO Rose GoldFoto: Nuskin

Dvě minuty stačí

Za pouhé dvě minuty dvakrát denně získáte řadu klinicky ověřených účinků na pleť. Má okamžité účinky, takže pleť je na pocit jemnější a hladší už po jednom použití. Při dalším se ještě zesilují.

Důmyslný design pomáhá maximalizovat účinnost produktů a zároveň zvyšuje vnímavost pokožky k doporučeným produktům. Ty jsou vhodné pro různé typy pleti:

  • ageLOC LumiSpa Activating Cleanser – normální, až smíšená pleť
  • ageLOC LumiSpa Activating Cleanser – Oily Skin pro mastnou pleť
  • ageLOC LumiSpa Activating Cleanser – Sensitive Skin je určený pro citlivou pleť
  • ageLOC LumiSpa Activating Cleanser—Blemish-Prone Skin se doporučuje pro problematickou pleť
  • ageLOC LumiSpa ctivating Cleanser – Dry Skin vhodný pro suchou pleť

Unikátní čisticí systém Nu Skin ageLOC LumiSpa iO Rose Gold dohromady s těmito přípravky nabízí sedm klinicky ověřených přínosů pro pleť obličeje: důkladné čištění, jemnost, hladkost, zářivost, snížení výskytu zvětšených pórů, čistotu a svěžest.

Podrobnosti najdete na www.nuskin.com.

Související témata:

Načítám