Hlavní obsah
Foto: Vladislav Noseek, Shutterstock.com

Foto: Vladislav Noseek, Shutterstock.com

Vepřové kotlety v jednoduché úpravě, která nikdy nezklame.

10 min.
Příprava
15 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 4 ks vepřové kotlety
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 2 lžíce medu
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 2 stroužky česneku
Článek

Postup

01.

Všechny ingredience na marinádu smíchejte v hlubší míse. Naklepané kotlety marinádou potřete a nechte je přes noc odležet v chladničce. Druhý den nechejte maso lehce okapat a grilujte dozlatova. Podávejte s česnekovou bagetou a rajčatovým salátem.

Energetická hodnota celkem pro 1 porci
Energie943,31 kJ
Bílkoviny20,71 g
Tuky10,01 g
Sacharidy11,79 g
Sůl1,49 g
SAFA4,5 g
Vláknina0,21 g
Cukry10,3 g
Související témata:

Načítám