Hlavní obsah

Koupí klimatizace nyní ušetříte a vyčistíte vzduch od pylů

Foto: cz.depositphotos.com

Dopřejte si u vás doma teplotu, která vám bude vyhovovat. Jednotky Syen topí, chladí i vyčistí vzduchFoto: cz.depositphotos.com

Plánujete si v létě pořídit klimatizaci a konečně tak skoncovat s úmorným vedrem u vás doma? Předběhněte ostatní a udělejte to hned! Její koupě v jarních měsících vám totiž může přinést řadu výhod.

Článek

Hlavním důvodem ke koupi klimatizace nyní je rozhodně cena. Právě teď si můžete klimatizaci pořídit s předsezonní slevou a ušetřit tak i tisíce korun. Ceny klimatizací s příchodem teplých dnů raketově stoupají. Koupí jednotky Syen navíc získáte multifunkční zařízení, které umí chladit, topit, vyčistí vzduch a pomůže vám i v boji s vlhkostí.

Další výhodou je i rychlost dodání a velký výběr. Každý rok letní teploty překonávají rekordy, což má za následek zvýšenou poptávku po klimatizacích. Objednat si tak montáž v rámci několika dnů je proto téměř nemožné. Prodlužuje se doba, kdy čekáte na technika i samotnou instalaci, a výrazně delší je také doba dodání. Nejoblíbenější modely bývají vyprodané již na začátku léta.

Foto: cz.depositphotos.com

Zkušený technik zajistí obornou montáž i správné umístění. Právě nyní budete mít dostatek času na výběr správného zařízeníFoto: cz.depositphotos.com

Topte či chlaďte do pár minut

Klimatizační jednotky fungují na principu tepelného čerpadla, proto účinně a levně topí. Moderní klimatizace se běžně pohybují v energetické třídě A+ při funkci topení. Topit začínají okamžitě po stisknutí tlačítka. Jednotky Syen topí i při venkovní teplotě hluboko pod bodem mrazu, hodí se tedy nejen na topení v domě či bytě, ale pohodlně je využijete i na chatách a chalupách.

Ochraňte své zdraví

Díky zdravotním přínosům jsou klimatizace Syen vyhledávané alergiky, astmatiky, lidmi s dýchacími obtížemi nebo těmi, kteří žijí ve znečištěném prostředí plném smogu. Pomocí filtrů obsahujících aktivní látky efektivně čistí vzduch od prachu, pylu, smogu a dalších nežádoucích částic.

Zařízení Syen navíc disponuje moderní technologií STOP Virus!, díky které se na ně můžete spolehnout i v boji proti nebezpečným bakteriím a virům v ovzduší. Inovativní technologie je schopna výrazně snížit počet patogenů ve vzduchu, a to až o 99,9 %. Tato novinka je dle vědců účinnější než prostá filtrace vzduchu ústní maskou, a dokonce i ultrafialovým světlem.

Foto: cz.depositphotos.com

Filtry obsahují aktivní látky, které vyčistí vzduch od prachu, pylu, zbytků zvířecí srsti i smogu. Pomůžou vám i v boji proti bakteriím a virůmFoto: cz.depositphotos.com

Aktivní látky ve filtrech ale oceníte například také v kuchyni. Klimatizace Syen totiž nabízejí filtr s katechinem (výtažek ze zeleného čaje) i aktivním uhlím, které umí pohlcovat a neutralizovat pachy.

Pokud si chcete pořídit klimatizaci co nejvýhodněji, na nic nečekejte. Nyní ušetříte při jejím pořízení a zkrátíte si čekací dobu na instalaci. Navíc ztížíte práci bakteriím, virům i pylovým částicím ve vašem domově.

Akční nabídka zde.

Reklama

Načítám