Hlavní obsah

Krátké jarní bundy: Jak je (ne)nosit?

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krátké bundičky jsou oblíbenou a notně nošenou jarní alternativou trenčkotů a kabátů. Jenže najít takovou, aby vám dokonale padla a zároveň byla trendy? Není to nemožné, ukážeme vám, kde hledat inspiraci.

Článek

Víte, jaké jarní bundy se letos nosí a na které byste raději měly zapomenout? Které krátké bundičky vaší postavě padnou jako ulité, jaké barvy jsou in a na jaké střihy se můžete s radostí zaměřit? To všechno se vydala vypátrat do ulic Eliška Hudcová z pořadu Minuta módy televize Stream.cz. Již tradičně vám, kromě těch nejlepších kousků, které ve vašem šatníku nemohou chybět, našla i takové svršky, které už rozhodně patří na módní hřbitov. Na nic nečekejte, sledujte už nyní další módní speciál.

Křivák v módním pojetí. Sluší mu barvy i nášivky. Oblékněte si jej také. Nebo se nechte inspirovat nejbláznivějšími kabelkami z jarních kolekcí. Budou vám slušet!

Reklama

Načítám