Hlavní obsah

Letní šaty do 777 Kč. Vyberte si!

Foto: Vero Moda

Nechte se zlákat šaty, které pořídíte za pár korun!Foto: Vero Moda

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Myslíte si, že máte na nákup letních šatů ještě spoustu času? Zbytečným otálením se ale dobrovolně vzdáváte těch nejlepších kousků! Neuspějete ani s argumentem, že čekáte na slevy. Žádný z těchto kousků vás totiž na mizinu nepřivede. Pořídíte je za méně než 777 korun!

Článek

Ptáte se, proč zrovna 777 korun? Za tuhle částku se dají v pohodě sehnat krásné letní šatičky a je to vtipnější než 799. Než se ale vrhnete na prohlídku šatů, pojďte si udělat trochu pořádek v letošních trendech.

Bílá, nebo zářivé barvy?

Jak omíláme stále dokola (opakování je přece matkou moudrosti), trendů, které ovlivnily letošní sezonu, je rovnou několik. Jestli jste četla článek Trend jara: Od hlavy až k patě bílá! a následně druhý s názvem Nebojte se přiznat barvu!, můžete si myslet, že jsme se zbláznili a už sami nevíme, co píšeme. Pravda je ale jinde. Dříve bylo takzvaně in několik málo směrů a právě ty následovala většina módy chtivých lidí. Dnes už se ke všemu přistupuje volněji. Cest, po kterých můžete jít (a pořád bude zřejmé, že víte, co se nosí), je spousta.

Inspirováno návrháři, přeneseno do každodenní reality

Takové duo Dolce přišlo se sněhově bílou kolekcí, zdobenou krajkou, a odstartovalo tak letošní „celobílý“ hit. Šaty v podobném stylu jsme objevili v F za 750 korun. Ve své odvážnější kolekci pro D zase z modelek udělali sličné zahradnice, a dali tak najevo, že je pro ně loňská květinová záplava stále aktuální. Krásné květované šaty pořídíte například ve Vero Modě za 650 korun. Nesmíme zapomenout ani na výrazné barvy, které se objevily ve spoustě kolekcí, nebo na trendy barevné pruhy, o kterých jsme vám bohatě referovali ve článku Proužky: Čím barevnější, tím lepší!. Oblíbený vzorek Marca Jacobse nebo Prady najdete i na šatech z H 349 korun. Ve velkém se letos objevily také maxi šaty, ty můžete nosit už na jaře, stačí, když je doplníte džínovou nebo koženou bundičkou. Skvěle vypadají i v kombinaci s vestou.

Ve výčtu módních aktualit bychom mohli pokračovat ještě dlouho, o většině z nich jsme už ale psali. Pojďme se proto vrhnout na samotné šaty, a pokud máte stále mezery v módním vzdělání, prolistujte naší módní rubriku.

Na foto: Halens 570 Kč, bonprix 599 Kč

Na které šaty se ráda zajdete podívat do obchodu a které naopak s klidným svědomím oželíte? Budeme se těšit na vaše názory.

Reklama

Související témata:

Načítám