Hlavní obsah

Léto je tu! 3 tipy na nejlepší dovolenou

Reklama

Každým dnem budou pláže všech populárních letovisek zaplněny dětským smíchem. A jak je zabavit? Vítejte v hotelech s animačními programy, na které vaše děti budou rády vzpomínat.

Článek

„Pobyty s dětskými kluby patří mezi nejpopulárnější způsoby trávení dovolené českých rodin. Hotely s animačním programem v českém jazyce naleznete napříč všemi ověřenými destinacemi. Letošní klubová dovolená je ve znamení sportu. Pro děti jsou připraveny různé sportovní disciplíny, ve kterých mohou poměřit síly se svými vrstevníky,” uvedl Jan Bezděk z CK Fischer.

Přinášíme vám tři tipy na dovolenou s dětskými kluby, ve kterých je o vaše ratolesti skvěle postaráno, zatímco vy poctivě pracujete na vašem dokonalém opálení.

Tip č. 1: Načerpejte energii pod bájným Olympem

Funtazie klub Poseidon Palace

Poseidon Palace, Olympská riviéra

Máte řecké ostrovy procestované křížem krážem? Zkuste dovolenou na pevnině. Místní krajina tradičních vesniček je poseta zelenými vinicemi, olivovými a piniovými háji. To vše střeží bájný Olymp, místo, kde se odehrávaly mytické dějiny. Větší kouzlo už si snad na dovolené nemůžete ani přát.

Nejžádanějším letoviskem Olympské riviéry je Leptokaria. Toto zázračné místo je častým cílem astmatiků a alergiků, zdejší klima je vyhlášené pro ozdravné pobyty. Děti kromě perfektního vyžití na hotelu ocení návštěvu místního lunaparku nebo možnost stát se bájným řeckým námořníkem během dobrodružné plavby okolo blízkých ostrovů.

Tip č. 2: Bavte se na nejkrásnější pláži ostrova

Funtazie klub Marine Aquapark Resort

4* Funtazie klub Marine Aquapark Resort, Kos

Spojte blahodárný odpočinek na pláži se sportovním vyžitím na oblíbeném řeckém ostrově Kos. Je častým cílem turistů všech věkových kategorií, mladí zde oceňují pulsující letoviska s dostatkem noční zábavy, starší generace se těší z odpočinku v doprovodu krásných přírodních scenérií a z možností výletů na okolní ostrovy. Naleznete zde kvalitní hotely s perfektními službami. Rodiny s dětmi rády využívají dětských klubů, ve kterých se jejich ratolesti příjemně zabaví.

Vyzkoušejte třeba Tigaki. Letovisko je pro děti opravdový rájem. V tomto komplexu u dlouhé písečné pláže se rozhodně nikdo nudit nebude. Přímo v hotelu se pak nachází několik bazénů s různými atrakcemi.

Tip č. 3: Odpočívejte před branami Orientu

Funtazie klub Gardenia Beach

4* Funtazie klub Gardenia Beach, Turecká riviéra

Turecká riviéra patří k nejpopulárnějším a nejvybavenějším rekreačním destinacím v Evropě. Mimo jiné nabízí místa s malebnými zálivy a rozsáhlým pobřežím v doprovodu krásných horských scenérií. Svým návštěvníkům poskytuje úchvatnou orientální atmosféru i kontrast moderního světa a starověkých staveb.

Na Turecké riviéře můžete vyzkoušet nejrůznější druhy sportů ve vodě, ve vzduchu i na souši. V rámci hotelových komplexů i přímo na pobřeží je připravena celá řada atrakcí a sportovišť. V nabídce klubové dovolené je příjemný rodinný resort přímo na písečné pláži, který se kromě perfektního vyžití pro děti může pyšnit vynikající kuchyní. Komplex zaručuje klidnou dovolenou s rodinnou atmosférou.

Reklama

Související témata:

Načítám