Hlavní obsah

Líčení podle Jennifer Aniston (50): Ubere roky a dodá šťávu

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jennifer Aniston je jednou z hvězd, které zapomněly stárnout. Možná je to genetika, možná je to make-up. Tajemství dědičnosti neprolomíme, ale líčení ano. Vizážistka Soňa Šajdáková vám ve videu ukáže, jak napodobit hereččin typický make-up.

Článek

Pokud nějaké líčení stojí za okopírování, je to make-up Jennifer Aniston (50). Nikdy nezklame a hodí se jak na den, tak na večer. Na otázku, co pro herečku znamená krása, pro americký Vogue odpověděla: „Jde o to, mít ráda samu sebe a to, co vám bylo dáno.“

Představitelka Rachel nepotřebuje extravagantní účesy, barvy vlasů ani nejbarevnější stíny, aby zaujala. Ví, co jí sluší, a preferuje jednoduchý make-up i účesy. „Nejnovější trendy nemusí být vaším nejlepší přítelem,“ myslí si herečka a ctí pravidlo, že méně je více.

Ve spolupráci s vizážistkou Soňou Šajdákovou jsme pro vás připravily tutoriál – jak se nalíčit jako Jennifer. Rozzářená pleť, krémová tvářenka, nude rtěnka a tipy, jak opticky zvětšit zapadlejší oči.

Reklama

Načítám