Hlavní obsah

Líčení na večírek? Inspirujte se Charlize Theron!

 

Reklama

Na večírek nalíčená jako Charlize Theron (44)? S naším novým tutoriálem žádný problém! Vizážistka Soňa Šajdáková vám ukáže, jak napodobit nádherný make-up s fuchsiovou rtěnkou.

Článek

Líčením, které jsme vybrali pro inspiraci, oslňovala herečka už v dubnu, ale na aktuální sezonu je ideální. Charlize Theron (44) obdivujeme, a když letos předvedla na premiéře filmu Srážka s láskou trochu výraznější make-up, než jsme u ní zvyklí, bylo jasné, že se stane naší top inspirací na sezonu večírků, která právě nastává. Černá okolo očí a k tomu výrazná fuschsiová na rtech – vizážistka Soňa Šajdáková vám ukáže, jak na to.

Představitelka Zrůdy (2003) poslední dobou velmi překvapuje svou vizáží, kterou mění jak na běžícím pásu (které další hvězdy se nebojí změn?). Ještě před nedávnem se pyšnila tmavě hnědou barvou a rovně střiženým mikádem. Pak to změnila na krátký sestřih a nyní už je zase blondýnkou.

Naučte se díky našemu novému videu, jak si vystínovat oči tak akorát výrazně, abyste si mohly dovolit křiklavější rtěnku.

Další inspirace na večerní líčení? Jak si černě orámovat oči a příliš si je nezmenšit?

Reklama

Související témata:

Načítám