Hlavní obsah

Lidl opět vyzývá blogery

Reklama

Lidl Food Challenge – to je kuchařská soutěž pro blogery, kterou spustil řetězec Lidl. Úkolem je vymyslet originální recept na téma „Velikonoční vajíčko". Výhrou je kuchařský kurz u Romana Pauluse.

Článek

Po úspěchu letní kuchařské výzvy, do které se zapojilo 50 blogerů, se společnost Lidl rozhodla soutěž zopakovat. „Tentokrát jsme zvolili téma Velikonoční vajíčko. Pojetí finálního výtvoru je jen na soutěžících. Může to být něco slaného nebo nějaký sladký dezert. Po minulé výzvě, do které bylo přihlášeno na 50 úžasných receptů, se už moc těšíme, čím nás blogeři zase překvapí," říká Zuzana Holá, tisková mluvčí společnosti Lidl.

Podmínkou účasti je minimálně půlroční provozování vlastního blogu. Recept musí být připraven pouze z produktů zakoupených v prodejnách Lidl. „Chceme ukázat, že u nás nakoupíte vše potřebné nejen pro každodenní vaření, ale také pro zábavné experimentování v kuchyni,“ dodává Zuzana Holá.

Zaslané recepty budou hodnotit osobnosti Kuchyně Lidlu – šéfkuchaři Roman Paulus a Marcel Ihnačák a cukrářka Markéta Krajčovičová.

Výherce získá kuchařský kurz dle vlastního výběru pod vedením michelinského kuchaře Romana Pauluse.

Více informací o Lidl Food Challenge zde: www.lidl.cz

Reklama

Související témata:

Načítám