Hlavní obsah

Lstivé triky, které muži při sexu na ženy zkoušejí

Foto: thinkstock

Smiřte se s tím: muži prostě často lžou, hlavně o citechFoto: thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Schovávání antikoncepce, záměrné opíjení, blamáže, triky, lsti. Když přijde na sex, muži jsou záludní! Čeho se při milování neštítí? Jak a čím útočí na vaši duši a tělo?

Článek

Leckterému muži není manipulativnost cizí. V posteli obzvlášť. Posuďte sami, v jakých šesti věcech nemají pánové čisté svědomí!

1. Lhaní o citech

Komu se to stalo? Leona (31): „Dobře se poslouchají takové ty řeči: ,Nikdo mě nikdy nepřitahoval tak jako ty.' Nebo: ,Nejsem jako ostatní.' Bývalý v tom byl mistr!“

Jak to je? Z jednoho z posledních výzkumů gigantu Durex, jehož se zúčastnilo 2000 mužů a žen, vyplynulo, že v 87 procentech ženy potřebují muži důvěřovat, aby se dokázaly uvolnit a mít uspokojivý sex. A pánové na to hrají. Předstírání zájmu a kompatibility? Žádný problém!

2. Napodobování ideálu

Komu se to stalo?Karolína (26): „Jo, i chlapi řeší svá těla! Už jsem potkala i takového, který zhasínal, abych neviděla jeho údajně malý rozkrok, a snažil se moji pozornost odvádět jinam.“

Jak to je? Studie zveřejněná v časopise Proceedings of the National Academy of Science, která se opírá o výpovědi 105 dotázaných, nepřekvapí. „Ukázalo se, že velikost penisu je vlastně důležitá, a co je důležitější, že působí společně s dalšími vlastnostmi," říká výzkumník Brian Mautz z univerzity v kanadské Ottawě, který má na mysli širší ramena a úzké boky. Nemá-li dotyčný nic z toho, do poslední chvíle bude zatloukat a mlžit!

Foto: thinkstock

Pozor! I někteří muži touží po dítěti a jsou kvůli němu schopni různých podvodů!Foto: thinkstock

3. Schovávání kondomů!

Komu se to stalo? Lukáš (29): „Mám zkušenost s tím, že moje milenka házela pilulky pod matraci a přede mnou dělala, že je polyká. Nevím, jestli obráceně to funguje stejně.“

Jak to je?Sabotování kontroly porodnosti patří k novodobým mužským tahům. Nevěříte? Studie Brown University se 641 těhotnými ženami odhalila, že 16 % nastávajících rodiček přišlo do jiného stavu přičiněním partnera, který pilně schovával kondomy nebo antikoncepční pilulky, popřípadě použil jiné lsti: propichoval do prezervativu díry! Odborníci naznačují, že muži se uchylují k těmto opatřením, protože touží zanechat „dědictví“ a mají rádi kontrolu nad stavem svojí rodiny.

„Zarážející je, že reprodukční nátlak postižených žen se týká všech socioekonomických úrovní a vzdělávacích zázemí," řekla vedoucí výzkumu Lindsay Clark s tím, že donucení k otěhotnění není vyvíjeno jen na chudé a nevzdělané ženy.

4. Zákeřné lísání

Komu se to stalo? Petra (32): „Chová se, jako by mě měl láskou sníst, přitom jen potřebuje ulevit si. Vím, o čem mluvím, poznám, když mě manžel chce nezištně, nebo ho jen někdo vytočil v práci. Ale ta sladká slovíčka, jeden by mu to i uvěřil!“

Jak to je? Psychoterapeutka Wendy Walsh z Los Angeles se nechává slyšet, že muži svůj stres ventilují sexem, který přispívá k uvolnění a snížení jejich úzkosti. Proto pokud se k vám lísá, nemusí tak jednat z čistých úmyslů.

Foto: thinkstock

Alkohol uklidňuje - muže i ženy. Ale všeho moc škodí...Foto: thinkstock

5. Nalévání alkoholem

Komu se to stalo? Láďa (22): „Klasika. Chceš, aby byla větší sranda? Tak tu holku trochu opij, říká se u nás na koleji.“

Jak to je? Britská společnost Femfresh uvedla, že ze třech tisícovek oslovených žen má 75 % rádo jednu až dvě skleničky alkoholu před sexem. Větší množství způsobuje otupělost. Vážně si myslíte, že vám nalévá jen proto, že vám to chutná?

6. Sólo hry

Komu se to stalo? Alice (30): „Nikdy jsme se o tom nebavili, já si kleknu na všechny čtyři jako vždycky, a on mi ho najednou lupne do zadnice. No magor!“

Jak to je?Muži jsou někdy zbabělci, kteří se bojí zeptat se na vyzkoušení praktiky přímo. Nebo mají hlubší problém. „Muži mnohá sexuální přání, zájmy a motivy tají. Některé vzrušuje jistá výrazná sexuální agrese, která by mohla být partnerce nepříjemná. V těchto případech můžeme mluvit o deviantních rysech osobnosti," popisuje sexuoložka Jaroslava Pondělíčková-Mašlová v knize O sexualitě a partnerských vztazích.

A jaké záludné triky byly použity na vás?

Načítám