Hlavní obsah

Erotické hračky pro bohaté: Super, nebo šílenost?

Foto: isifa

Kolik stojí vaše hračky do ložnice?Foto: isifa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bohaté vždy charakterizoval luxus, zlato a výstřednosti. Co je ale moc, to je moc. Nebo vám 60 tisíc korun za koupi vibrátoru nepřipadá hodně? A co takhle klipsy na ňadra, které stojí stejně jako 6 nádherných kabelek Louis Vuitton?

Článek

Manažer, dělník, popová hvězda, prodavačka… Bez ohledu na povolání, vyznání, moc, slávu i stav konta lidi na celém světě spojuje jediné: sex. Akorát ti bohatí mají „štěstí“ v tom, že si mohou dovolit rozšiřovat svoji sbírku erotických pomůcek o dražší kousky. Které například?

Masturbační zrcadlo by Betony Vernon

Zrcadlo navržené Betony Vernon, designérkou žijící střídavě v Miláně a v Paříži, je vyrobeno z ryzího stříbra, dokonale padne do ruky a je umístěno na podstavci s kroužkem pro snadné nastavení a umístění do čela postele, na noční stolek… „Pozorujte své vlastní potěšení a podlehněte slastnému okamžiku umocněnému osobním voyeurstvím.“ Takhle popisuje výrobce svůj produkt. Že vám stačí obyčejné? To ale nestojí 21 tisíc korun!

Za co taková částka? Všechny výrobky této značky včetně jemných erotických šperků jsou ručně vyrobeny v Itálii mistry řemeslníky. V oblibě je má i mnoho světových hvězd jako Angelina Jolie, Lady GaGa či Christina Aguilera.

Klipsy na prsa jen za stovku!

Od stejné návrhářky a z její řady nazvané Sweet Sensations pochází i luxusní svorky na bradavky z osmnáctikarátového zlata, které vás v přepočtu vyjdou zhruba na 105 tisíc korun. Jejich majitelky si je připínají mimo jiné i na stydké pysky a klitoris. Za tu cenu by ale asi měly umět po „tom" i uvařit kafe, nemyslíte?

Lelo Yva ze Švédska

Společnost Lelo luxus přímo proslavil. Proto jestli nevíte, co s penězi, kupte si vibrátor z kolekce Ultra-Luxe Collection z osmnáctikarátového zlata. Je malý a mimořádně tichý, takže si během party na vlastní jachtě nebo při obědě v sedmihvězdičkovém hotelu Burj Al Arab v Dubaji můžete nerušeně užívat. Dvě hodiny dobíjení zaručí až sedm hodin blaženosti, sláva! Dodává se v elegantní dřevěné krabičce. Tak to bychom prosili, když stojí bezmála 32 tisíc korun, že? Je to málo? Poohlédneme se jinde.

Je libo diamanty? Na vibrátoru!

Tento platinový vibrátor s patentovaným výměnným motorem obložený osmadvaceti diamanty a vyrobený z kvalitní platiny a nerezové oceli uspokojí i ty nejnáročnější. Jelikož vyjde přibližně na 60 tisíc korun, můžete ho zkusit vyměnit za vaše ojeté auto. To přece není žádná nabídka erotických pomůcek do dvou stovek, jakou máme v článku Co se dá koupit v sex-shopu koupit za dvě stovky!.

Zlatá pouta

Jestli vás vždycky zajímalo, jak by asi vypadala pouta za „sedmičku", zde je odpověď. Dvacetičtyřkarátové zlato, klíčky, které se dají nosit jako náhrdelník, kroužky jako náramky. S nimi můžete vyrazit ve svém šíleně nepraktickém autě Bugatti Veyron Super Sport za 50 milionů na večírek za Paris Hilton. Mimochodem, i tam se vám budou hodit informace o hře na zločin a trest. Heslo: Na všechno a vždy připraveni!

Anální korále

Strkat si do zadnice věc, která přijde na 9 tisíc korun, je opravdu plýtvání, ale... Anální perlový náhrdelník podle mytologie symbolizuje slzy bohyně Afrodity a moudrost získanou zkušenostmi. Tak je fakt, že si anální hrátky žádají trochu cviku. Na určité věci ale musíte mít ještě víc odvahy...

Zvířecí maska pro otrlé

Role-playing neboli předstírání, že jste někdo jiný, má svoje příznivce z řad chudých i bohatých. Když se ale podíváte na tuto fotografii děsivého stříbrného psa, tak už není tak jisté, zda bohatí opravdu vědí, co dělají. Někdo si za 9 a půl tisíce korun zaplatí nájem, jiný to věnuje na dobročinné účely, další hýří zbytečnostmi. Vám se možná udaná suma za tento skvost zdá přehnaná, ale to jen proto, že ještě nevíte o nastavitelném uchu a řemíncích. Teprve pak, až přizpůsobíte masku tvaru svojí hlavy, můžete být krásným zvířátkem bez omezení. Aspoň do té doby, než na vás sousedi zavolají odchyt. No, nekupte to za ty peníze!

A kolik jste ochotní do vibrátoru či jiné erotické hračky investovat vy?

Načítám