Hlavní obsah

Masáž na zvětšení prsou! Funguje!

Foto: shutterstock.com

I bez operace můžete mít plné poprsíFoto: shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každá žena chce krásné, plné a pevné poprsí. My říkáme, mějte svůj vysněný dekolt. Stačí 5 minut denně správné masáže a vaše prsa budou o dvě čísla svůdnější!

Článek

Na trhu je celá řada produktů, které umí zvětšit a zpevnit poprsí. Kromě zmiňované masáže vám představíme i jiné metody, jak kýženého výsledku docílit. A zaručujeme, že bez operace!

Pilulka či krém

Asi nejznámější metodou je pravidelné užívání pilulek. Jedná se o doplňky stravy složené především z přírodních látek a extraktů z bylin. Všechny tyto prášky si jsou podobné v jedné věci – suplují činnost ženských hormonů. „Právě v důsledku toho, že uměle dodané látky do těla napodobují činnost estrogenu a progesteronu, nebo částečně řídí hormonální hladinu v těle, může dojít k opětovnému procesu růstu prsou, jako tomu bylo v období dospívání. Prsa se opět stanou citlivější a zkrátka začnou znovu nabývat na objemu,“ vysvětluje princip fungování prášků na podporu růstu prsou gynekoložka Martina Hrnčárková ze soukromé kliniky v Brně.

Tip: Vyzkoušejte například Herbust, který se bere třikrát denně po dobu dvou až devíti měsíců. Dále si můžete zakoupit Procurves, Vanity nebo Grobust. Cena se pohybuje okolo 1500 korun za balení, tj. za měsíc. Od stejných značek jsou v prodeji i krémy, které mají růst prsou rovněž podpořit. „Počítejte ale s tím, že první účinky se dostaví až po třech či čtyřech měsících. Nejprve by mělo následovat zpevnění prsou, pak teprve zvětšení jejich objemu. Na každého ale prášky působí trochu jinak, a proto nelze přesně předem odhadnout, o kolik centimetrů se váš hrudník zvětší,“ varuje Martina Hrnčárková.

Foto: archiv firem

Všechny přípravky jsou na přírodní báziFoto: archiv firem

Intimní masáž

Prsa si ale můžete zvětšit i zadarmo a to vlastním přičiněním. Alespoň to tvrdí třiatřicetiletá erotická masérka, která si nechává říkat Darina Do. Ta totiž, vedle klasických erotických masáží, o které mají zájem pochopitelně především muži, umí i cílenou masáž prsou, díky které se zvětší jejich objem až o dvě čísla. „Jedná se o velmi jednoduchou metodu. Sama jsem si tak zvětšila poprsí o dvě čísla,“ chlubí se Darina Do.

Jak na to? „Žena má na každém svém prsu kousek dole pod bradavkou místo, které je více citlivé než okolí. Na tento citlivý bod na každém prsu přiložíte dva prsty, natažený ukazováček a prostředníček, a prso masírujete krouživými pohyby právě v tomto místě. Stačí pět minut každý den před spaním,“ radí Darina.

Injekční zvětšení prsou

Další, v poslední době velmi diskutovanou metodou zvětšení poprsí, jsou injekce. Pomocí kyseliny hyaluronové, kterou vám lékaři v lokální anestezii vpraví injekcemi přímo do prsou, tak můžete docílit zvětšení poprsí až o jedno číslo. Látka je tělu vlastní, takže v těle nezpůsobí žádné komplikace. A za dvě hodiny je vše hotovo. Ale má to dva háčky, zaprvé kyselina se časem vstřebává a zhruba za pět let efekt zmizí. A zadruhé, celé to stojí zhruba osmdesát tisíc. „Právě vysoká cena a fakt, že jde pouze dočasný výsledek, je ale důvodem, proč tuto metodu ženy příliš nevyhledávají,“ vysvětluje gynekoložka Hrnčárková.

Foto: shutterstock,com

I antikoncepce může prsa zvětšitFoto: shutterstock,com

Pomáhá i antikoncepce

Několik žen se může pochlubit i tím, že se jim zvětšila prsa po užívání hormonální antikoncepce. „Měla jsem problém s menstruací, a tak mi lékařka předepsala lék Norethisteron, brala jsem ho v kombinaci s Uranine. Menstruace se mi konečně zastavila a navíc, což jsem nečekala, se mi během měsíce zvětšila prsa o dvě čísla. Nejdřív jsem z toho byla zoufalá, protože jsem vyhazovala spousty krásného spodního prádla. Pak jsem si ale větší poprsí začala užívat, mužům se to líbí,“ vypráví třiadvacetiletá studentka Lída z Ostravy. Její slova může potvrdit i třicetiletá účetní Jarka. „Mně se zvětšila prsa po používání antikoncepce Diane. Sice jen o číslo, ale i tak jsem za to ráda,“ říká Jarka.

Gynekoložka Hrnčárková tento účinek hormonální antikoncepce vysvětluje takto: „Antikoncepce je zásah do hormonální skladby v těle, proto se vám mohou zvětšit prsa. Jde o změnu trvalou.“

Zároveň ale varuje před použitím neprověřených preparátů. Nejlepší je, pokud znáte někoho, kdo danou metodu odzkoušel a je s výsledkem spokojený. „Nikdo přece nerad vyhazuje peníze za něco, co není účinné," říká závěrem gynekoložka Hrnčárková.

Související témata:

Načítám