Hlavní obsah

Boříme tabu: Milenci třetí generace, které musíte mít

Foto: isifa

Milostné hrátky ještě nikdy nebyly tak vzrušující. Máme pro vás erotické novinky!Foto: isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyžeňte nudu z postele, ať už jste v ní sami nebo s partnerem! Boříme sexuální tabu, takže... Je libo vibrátor, co mění svůj objem, nebo takový, který je tak ohebný, že vždycky najde to správné místo?

Článek

Vibrátory se stále zdokonalují. Proto jestli vám ve skříni straší dildo, které už má roky své slávy za sebou, je na čase poohlédnout se po náhradníkovi. Z těchto pěti moderních kousků, které vám představíme v šestém díle seriálu o erotických pomůckách, je nemožné si pro sebe nevybrat!

Deep Love mění svůj objem!

Firma Odeco je něco jako okénko do budoucnosti. Nechybí jí vtip a přináší nové, téměř až futuristické funkce. U vibrátoru Deep Love (orientační cena 939 korun) vyrobeného ze silikonu a PC-ABS plastu nebudete věřit vlastním očím, ehm, klínům. Tenhle kousek totiž zásadně mění svůj objem, což si výrobce nechal patentovat. Nedokážete si to technicky představit?

„Pokud muž napne pánevní svaly, naběhne mu krátkodobě penis a žena takový okamžik velmi dobře cítí i vnímá. Ovšem v takovém případě jde pouze o změnu v řádu několika milimetrů v obvodu,“ vysvětluje Milan XD, recenzent erotických pomůcek.

U Deep Love se jedná o pět pater věnců, které jsou rozděleny na čtyři lamely. Rotace vnitřní osy s vačkami způsobuje, že se obvod vibrátoru zvětší asi o dva centimetry, budete-li chtít! Prostě funkce jako ze sci-fi filmu! Čtyři vibrační programy, nástavec na klitoris a čisté linie. Že na první pohled působí trochu nudně? Nenechte se mýlit. Tenhle vzhled klame!

Podkova opět v akci!

Kdo by čekal, že po úspěchu legendy We-Vibe neboli vibrátoru hollywoodských hvězd přijde ještě něco neméně zajímavého? Téměř nikdo. A teď je to tady. We-Vibe Thrill High-Tech (3499 korun), jehož termín prodeje je naplánován na listopad letošního roku, se opět řadí mezi absolutní špičky ve svém oboru.

Anatomický tvar připomínající podkovu dráždí klitoris i bod G, a to současně! Osm vibračních programů, skutečně extrémně silné vibrace a hypoalergenní materiál jsou samozřejmostí. Od svých předchůdců se liší nejen vzhledem, ale i využitím. Není totiž avizován jako „párový vibrátor“, nýbrž ryze dámský. To ale nebrání přibrat ho do trojky, ne? Tak schválně, jestli bude oceněn v kategorii Erotická pomůcka roku…

Poklona, madam. To je G-Ki Je Joue

Od špičkových vibrátorů se vždy očekává „něco navíc“. V případě G-Ki JeJoue (2489 korun) je to líbivá změna tvaru, kterou umožňuje nejmodernější technologie. Když k tomu přidáte luxusní vzhled, elektronické ovládání, pět vibračních programů a neskutečnou variabilitu, byl by v tom čert, aby se vám tenhle milenec nezalíbil. Když už vás nenadchnou jeho křivky, tak ona ohebnost určitě. Vhodný úhel průniku si nastavíte stiskem jednoho ze dvou tlačítek a nová poloha je pevně zajištěna. Tím se počet míst, která budou stimulována, násobí. Bod G a klitoris, anální vchod, pánská prostata… Než to všechno vyzkoušíte, bude zase jaro.

Stronic, docela jiný vibrátor

Silná hračka pro ještě větší potěšení, to je horká novinka STRONIC EINS od Fun Factory, skutečný sukničkář s elegantním a ergonomickým designem, který stimuluje bod G i vnější erotogenní zóny. To by ještě nebylo nic moc zvláštního, kdyby ovšem tenhle skvost jako první na světě nepulzoval! (A tím se dost liší od dosavadních erotických pomůcek.)

Výrobce uvádí, že jeho síla není v něžném hýčkání, nýbrž v úmyslu. STRONIC jde totiž přímo a „tvrdě“ na věc, pochopitelně v různých režimech, které se ale všechny dají shrnout do spojení slov: opravdový pohyb lásky.

Tou nejlepší zprávou je, že 3. října letošního roku byl STRONIC představen veřejnosti, tudíž téměř za okamžik ho můžete koupit i u nás. „Tato unikátní novinka je již objednána a začátkem listopadu bude v prodeji,“ říká Andrea Bartošová, výkonná ředitelka obchodu www.sexshop.cz.

„Pro ty zákaznice, které od vibrátoru chtějí víc než jen vibrace, to bude opravdu velké překvapení. Je na co se těšit,“ dodává s úsměvem Bartošová. A kolik za tuto revoluční novinku zaplatíte? Zaváděcí cena se pohybuje kolem třech a půl tisíc. Pro někoho je to možná moc, pro druhého skvělý tip na dárek.

Když dva se rádi mají

Sláva párovým vibrátorům! Jestli jste tohle vykřikli u masážních hlavic nebo již zmíněných podkoviček, budete jásat nad ZINI DEUX (3499 korun), což je vibrátor, který byl před dvěma lety oceněn za design v rámci mezinárodního veletrhu v USA. Co je na něm tak zvláštního? Dá se rozdělit na dvě naprosto samostatné polovičky, z nichž jedna je určena ženám, druhá mužům. Obě jsou poháněny duálními motory s pulzním režimem. Majitel tohoto skvostu získá pocit, jako by uvnitř přístroje docházelo k pohybu a mnohý muž pozná, že vibrace nejsou určené pouze ženám, ale na správném místě působí úplně stejně i na muže…

Tak co, provětráte svoji skříň a vyměníte staré pomůcky za nové?

Reklama

Načítám