Hlavní obsah

Móda velí: Batoh místo kabelky! Jaké můžete vzít i do práce a které nechat jen na výlety?

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třebaže jste dosud nedaly kabelku z ruky, máme pro vás hned několik důvodů, proč letos konečně nabídnout šanci batohům (samozřejmě nemyslíme ty, které patří na hory). Jsou praktické, vejde se do nich vše potřebné a jsou tak aktuální! Jaké se letos (ne)nosí?

Článek

Češi odjakživa patří do týmu batůžkářů – sportovní batohy běžně nosí na pracovní schůzky, na rande i (světe, div se) do divadla. Ovšem o těchto funkčních zavazadlech dneska řeč rozhodně nebude a určitě vám je nehodláme doporučovat, když vyrážíte do města.

Nyní se hřejí na módním výsluní elegantní verze batohů – mají zajímavá zdobení či moderní potisky anebo je najdete v klasických kožených variantách. Batoh zkrátka nejenže uvolňuje ruce, ale navíc doplní nespočet zajímavých outfitů. Pojďte se spolu s Eliškou Hudcovou v pořadu Minuta módy internetové televize Stream.cz podívat, jak batůžky (ne)umějí nosit ženy v pražských ulicích.

Nosíte batůžky, nebo jste se zařekly, že batoh patří jedině na výlety do přírody?

Načítám