Hlavní obsah

Módní hvězda v barevných kalhotách

Foto: Mia Mirrelli

Dneska jsme si vzali do parády čtenářku EliškuFoto: Mia Mirrelli

Reklama

Přijdou vám barevné kalhoty jako naprostý úlet, který byste si nikdy nemohly obléknout? Totéž si myslela naše čtenářka Eliška, dokud je coby naše nová módní hvězda nevyzkoušela na vlastní kůži. Jak si užila roli modelky a které z kalhot zkrátka musí mít? Čtěte a nechte se inspirovat i vy.

Článek

Přestože je Eliška mladá štíhlá slečna, která si může dovolit hodně experimentovat, barevné kalhoty nikdy nezkoušela, a jak sama říká, ani by ji nenapadlo po nich v obchodě sáhnout. O to větší radost jsme měli, když si během převlékání jedněch kalhot za druhými tenhle trend zamilovala stejně jako my.

Do větších proměn, zahrnujících stříhání a barvy na vlasy, by se prý Eliška bála jít, náš projekt, kdy děláme ze čtenářek modelky, jí proto přišel ideální. Sympatická vizážistka Lucka Janků jí žádnými nůžkami nehrozila, postarala se naopak o krásné líčení i ukázkový účes. Po hodince péče čekalo ještě krásnější čtenářku oblékání, a pak už se šlo pózovat.

Jak si naše módní hvězda vedla a s čím kombinovat barevné kalhoty? Sledujte naše video.

Červené kalhoty Elišku okouzlily

První model, který připravila stylistka Anit, stál na úžasných červených kalhotách. Ty se Elišce tak zalíbily, že si pro ně rovnou po focení zajela. Stylistka je vyvážila bílým trikem s potiskem a jemným proužkovaným sáčkem. Tahle umírněná varianta je vhodná hlavně pro dámy, které s výraznějšími barvami teprve začínají a bojí se netradičních kombinací.

Foto: Mia Mirrelli

Červené kalhoty se dají krásně kombinovat s námořnickými barvamiFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

A co třeba zelená?

Ostře zelené kalhoty? Proč ne? Se světlou, romantickou halenkou vypadají úžasně. Stylistka ještě Elišce obula balerínky v podobném tónu a přidala čelenku s květem. I v něžném pojetí to naší modelce moc slušelo. Pokud jste odvážnější a chcete zelenou zkombinovat podle nejnovějších trendů s další zářivkou, doporučuje vám stylistka Anit žlutou. Určitě se vám bude líbit i náš článek Nebojte se přiznat barvu!.

Foto: Mia Mirrelli

Romantička v zelenéFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Originální souhra červené a oranžové

Jestli jste někdy četly o barvách, které by se neměly míchat dohromady, je možné, že jste narazily i na tohle duo. Jak ale vidíte, ani kombinace těchto barev nevypadá špatně. „Mix červené a oranžové je trendy, vyzkoušet můžete i kombinace červená – růžová, oranžová – růžová,“ říká stylistka Anit. Pokud do téhle odvážné souhry půjdete, volte kousky jednoduchých střihů. Doplňky a boty by už měly být neutrálnější.

Foto: Mia Mirrelli

Elišky úsměv nás naprosto odzbrojil!Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Modely se vám líbí, ale raději byste viděla módu pro vaši postavu krev a mléko? Nenechte si ujít naší minulou módní hvězdu s velikostí 46!

Reklama

Související témata:

Načítám