Hlavní obsah

Módní tipy: Poradíme vám, jak vázat šátek či šálu

Foto: Thinkstock

Internet je plný užitečných videonávodůFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Video blogging, nebo takzvaný „vlogging“, je v posledních letech velkým hitem. Nahrát svá „poselství“ na internet může v podstatě kdokoli. Objevíte tam proto takové návody, jako jak přežít útok mimozemšťanů (člověk nikdy neví!), ale také spoustu užitečných tipů, které vylepší váš šatník.

Článek

Sledujte vychytávky módních nadšenkyň z celého světa a nechte se jimi inspirovat.

Šátek na 25 způsobů. Ve čtyřech a půl minutách!

Tak tomu se říká „fofr lekce“. Sympatická Wendy nedělá jen videa, má i poměrně úspěšný blog. Jak jinak, než o módě. Pokud ani vy v šatníku nepostrádáte delší šátek nebo šálku, rozhodně zkuste vázat spolu s Wendy. Všechny postupy jsou srozumitelné a zvládnete je během chvilky.

Neotřelé nápady s čtvercovým šátkem

Máte raději saténové čtvercové šátky? Vypůjčte si několik nápadů (nebo rovnou všech devět) od kosmetické guru Michelle Phan. O té jste se mohly dočíst už ve článku Dívky, které radí milionům žen. Michelle vám předvede úpravy, které skvěle doplní elegantnější modely a ukáže vám mimo jiné i to, jak z takového šátku udělat stylovou tašku nebo dokonce top.

Košile vašeho ex a vy

Tomu se říká fantazie! No řekněte, napadlo by vás, co všechno se dá udělat s jedinou pánskou košilí? Tady rozepnete, tady zavážete, tady překřížíte a máte šaty, top nebo sukni. Tohle se vážně povedlo!

Pásek 4x jinak

Úžasné módní tipy najdete i ve videích Chriselle Lim. Jestli například nevíte, co si počít s delším úzkým páskem a marně se snažíte vykouzlit úpravu, kterou jste viděly v různých módních story, klikejte a učte se.

„Malé bílé“ od pondělí do pátku

A ještě jednou Chriselle, tentokrát jako kouzelnice s krátkými bílými šaty na sedm různých způsobů. Tipy fungují i s jinými krátkými šaty, takže se nenechte limitovat barvou a načerpejte inspiraci z jejích různorodých stylingů.

Pohrajte si s perlami…

…a nemusí to být nutně jen ty pravé. Za tímto videem stojí značka šperků, která u nás není k dostání, jejich tipy na to, jak naložit s klasickými perlami, ale rozhodně zužitkujete. Až si je příště budete připínat, vyzkoušejte některý z následujících dvanácti stylů.

Hrátky s cardiganem

Máte doma dlouhý cardigan podobný tomu na videu? Jestli ne, určitě se po něm brzy podívejte. Jak vidíte, dají se s ním dělat doslova „psí kusy“. Cardigan s delšími cípy objevíte v Zaře, H nebo třeba v F.

Znáte podobná návodná videa, nebo o nich slyšíte poprvé? A baví vás sledovat módní tipy v praxi? Budeme se těšit na vaše reakce!

Reklama

Související témata:

Načítám