Hlavní obsah

Móda: Dívky, které radí milionům žen

Foto: Thinkstock

Podle návodu spíchnete šaty za chvilkuFoto: Thinkstock

Reklama

Také se vám stalo, že jste před výlohou minuty sledovala nějaký trendy kousek, ale nakonec jste odkráčela s myšlenkou „vždyť já stejně nevím, k čemu bych to nosila“? Nebo jste snad obdivovala perfektní make-up vaší oblíbené hvězdy a zoufala nad tím, že tohle VY prostě nezvládnete? Hlavu vzhůru! S šikovným a podrobným návodem z YouTube zmáknete všechno!

Článek

Z následujících stylistek a vizážistek amatérek se staly téměř přes noc ikony, přezdívané jako „YouTube guru“. Proslavila je totiž právě jejich videa vyvěšená na stránkách YouTube. Pojďte se podívat na to, co od nich můžete odkoukat.

Udělejte si sama… vlastně s ThreadBanger

Vypadá to, že skupinka z ThreadBanger má návod snad na všechno. Jejich videa se vám budou líbit v případě, že se snažíte být za každých okolností originální a vadí vám, když ve vašem oblíbeném tričku potkáte minimálně tři další ženy denně. V přímém přenosu vám předvedou, jak si můžete vyrobit trendy náhrdelník nebo dokonce i jednoduché svatební šaty. Naučí vás základy navrhování a zbytek už je jen na vás a vaší fantazii. Na své si ale přijdete i v případě, že vás móda zas až tak nebere. Podle ThreadBangeru si můžete vyrobit stínítko na lampu, hodiny dle vlastního designu nebo vtipnou čepici à la Pikachu, se kterou zazáří váš potomek ve školce na karnevalu.

Pořádná porce stylu s TheStyleDiet

Irka s italskými kořeny Anna Saccone je začínající hvězdou-stylistkou. Podle svých slov začala videa natáčet proto, aby ženy naučila, že ať mají jakoukoli postavu, mohou se cítit dobře. Stačí jen vědět, jak se obléknout. Přestože začala přispívat teprve vloni, vyšplhala se na první místo v kategorii „jak na to a styl“. Podívejte se, na kolik různých způsobů můžete nosit šátky a šálky, s čím co zkombinovat nebo k čemu vzít tenké a k čemu zase široké pásky.

Líčení podle celebrit s Panacea81

Lekce líčení Lauren Luke zhlédlo více než 60 milionů lidí z celého světa. V minulém roce ji dokonce oslovil britský The Guardian a osmadvacetiletá Lauren začala pro prestižní deník psát pravidelné sloupky. Je až neuvěřitelné, jak si dokáže mladá Angličanka s líčením vyhrát. Chrlí jeden look za druhým a při sledování jejích videí budete mít pocit, že ani na tom nejsložitějším make-upu vlastně nic není. Kromě líčení po vzoru slavných tváří vám ukáže i to, jak se nalíčit na rande, zakrýt kruhy pod očima nebo vám prozradí, které přípravky jsou podle ní ty NEJ. A věřte, že jich má ozkoušených spoustu. Také vám prozradí, jak na kouřové líčení!

Krásná s Michelle Phan

Michelle, Američance, která se narodila vietnamským rodičům, server YouTube změnil život. Než začala se svými videi, pracovala jako servírka a o své umění líčení se dělila leda tak se svým okolím. Stačilo nahrát několik makeupových videí, kde se dělí o své triky, a úspěch se dostavil. V současné době Michelle funguje jako vizážistka, spolupracuje se značkou Lancômea má dokonce i vlastní řadu kosmetiky. Podívejte se na její video o podzimním líčení!

Česko na své YouTube hvězdy zatím čeká, a tak nám nezbývá než zatím sledovat cizojazyčná, z drtivé většiny samozřejmě anglická videa. Neochuďte se o ně ani v případě, že anglicky neumíte. Návody na super líčení, šití, pletení nebo vyšperkování si nové kabelky totiž zvládnete okoukat i s vypnutým zvukem.

Reklama

Související témata:

Načítám