Hlavní obsah

Orgasmus až na prvním místě 2

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

I pánové mají svůj bod GFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

2.díl - O Gräfenbergově bodu se toho namluvilo již hodně. Ale i muži mají svůj bod G, díky kterému zažívají neuvěřitelné orgasmy. Naučte se správně provádět postilionáž. A objevte tipy pro dosažení společného orgasmu. Vy i partner budete v sedmém nebi!

Článek

Může se zdát, že muži jsou ve srovnání se ženami ochuzeni o mega orgasmy, ale opak je pravdou. I oni mají místečko, které lze s nadsázkou označit za mužský bod G. Jeho dráždění před nebo v průběhu soulože dokáže vykouzlit orgasmus, na který se nezapomíná. Co je to za místo? Prostata - předstojná žláza, nacházející se u hrdla močového měchýře. Muže stojí veliké úsilí, aby si na toto místo dosáhli sami, partnerka má obvykle větší úspěch, zkrátka ve dvou se to táhne líp, jak se říká. Pokud chcete partnera obdarovat vyvrcholením nebývalých rozměrů, ostříhejte si příliš dlouhé nehty a navlhčete si prsty lubrikačním krémem.

Partnera požádejte, aby si lehl na záda s pokrčenými koleny přitisknutými k hrudi, nebo zaujal pozici na všechny čtyři, a vsuňte mu prst do řitního otvoru. Tato technika se nazývá postilionáž (zasouvání prstu do řitního otvoru partnera). Chvíli počkejte, než si na „něco cizího" uvnitř sebe zvykne. Prostata je jakási hmota o velikosti většího lískového oříšku, jemnými pohyby se ji snažte vypátrat. Posléze začněte dráždit přední stranu konečníku masírováním a jemným přitlačováním. Mnoho mužů nevydrží dlouho odolávat takovéto rozkoši, zpravidla zanedlouho dostanou erekci a oddají se silnému vyvrcholení. Vyvarujte se poté kontaktu s penisem, protože v řitním otvoru a konečníku se nacházejí nebezpečné bakterie, které by se na něj mohly přenést.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Dopřejte mu dokonalý orgasmusFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Milenecké páry rády sní také o současném orgasmu. Mnohdy této vizi podřídí celý svůj sexuální život a křečovitě se snaží něco si dokázat, což může vyústit v partnerské neshody. Mít orgasmus ve stejnou chvíli jako partner znamená prožití něčeho neskutečného a výjimečného, ale nemělo by se stát, že už při počátcích mazlení se bude jeden z partnerů stresovat, zda to zase dneska nezkazí. Současné vyvrcholení se prostě „dává" za odměnu a jistě není tou nejvyšší metou pohlavního styku, ke které je nutné se za každou cenu dostat.

Pokud se milenci pokoušejí o tuto rozkoš, měli by si stanovit, kdo z nich bude během pohlavního styku pomyslným vůdcem, jenž zpomalí či zrychlí tempo soulože, mini- a maximalizuje vzrušení protějšku. Je pochopitelné, že úspěch tkví ve správném načasování, a tak když třeba muž cítí, že spěje k orgasmu, ale na jeho partnerce nejsou znát žádné vlny erotického vzrušení, měl by ustoupit od přirážení nebo raději penis vyndat a věnovat se milence jazykem či prsty, než do ní opět vstoupí. Postup s vlastním oddalováním by se měla naučit i žena.

Reklama

Související témata:

Načítám