Hlavní obsah

Muži sní o milování s jinou

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Muži sní po sexu s jinou partnerkouFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Váš přítel, manžel, soused nebo učitel... Víte, po čem touží? My ano! A asi se vám to nebude moc líbit.

Článek

Všichni o něčem sníme. Sexuální touhy mohou být různé, ale je jasné, že fantazie zvyšují touhu. Myšlenky smíchané se špetkou chtíče, pár deka nutkání a půl kila snění jsou tím největším afrodiziakem, co existuje. A vlastně, proč ne? Fantazírování je způsob, jak si beztrestně užít to, co by v reálném světě nešlo ochutnat, nebo by to bylo z nějakého důvodu pro nás  nebezpečné.

Poměrně velká část lidí je toho názoru, že kdyby se o svých tajných snech mohli partnerovi svěřit, považovali by to za pikantně dráždivé, ale ve skutečnosti nemají odvahu „to něco" vyslovit nahlas, stydí se. Proč asi? Poslední statistiky a výzkumy jasně ukazují, že zakázané ovoce nejlépe chutná, a proto možná ty obavy...

Nejčastější sny heterosexuálních mužů

  • Milování s jinou partnerkou, než se kterou udržují momentální vztah.
  • Násilné přinucení ženy k sexu čili ovládnutí partnerky.
  • Pozorování druhých při souloži.
  • Homosexuální myšlenky - mazlení s mužem.
  • Sex ve skupině (i když ne všechny zúčastněné osoby si mohou vysloužit snílkův zájem).

U žen je podobnost s mužskými fantaziemi velmi, velmi podobná. Vede sex s partnerem, s nímž nechodí (nežijí), dále milování pod rouškou násilí nebo tlaku, voyerismus hned následuje. Častou touhou je také představa milování s vysněným partnerem, který není dušičce zase tak známý, a nakonec nesmí chybět ani mazlení s osobou stejného pohlaví - lesbické hrátky.

Lesbičky chtějí násilí

Lesbičky samotné mají trošku jinou představu o laškování, pro ně „top žebříček" ztvárňuje sex pod rouškou nátlaku, spokojené milování s momentální přítelkyní, sex s osobou mužského pohlaví, záblesky minulosti čili bouřlivé vzpomínky na skvělý sex kdysi dávno a způsobování bolesti (sadismus). Kdo by to do nich řekl, že? Žena a hrubost...

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Ženy si představují sex s trochou nátlakuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Sny: Zrcadlení duše?

Speciálně dámy touží o nátlaku při sexuálním setkání. Je to snad psychická porucha? Touží po tom doopravdy? Sny o násilí a podrobení se nejsou v žádném případě odrazem toho, co by žena chtěla doopravdy prožít v reálném světě. Fantazijní znásilnění a podobné činy spíš dokládají otevřený, žádnými hranicemi nedotčený a různorodý přístup k vlastní sexualitě, domnívají se odborníci S. D. Conradová a M. A. Milburn v knize Sexuální inteligence. Překlad: Je to prostě normální! Skrytým přáním, které je podvědomě ukryto v nejzazších zákoutích mysli, je pocit podlehnutí - avšak v bezpečných mezích. Žádná věda, jednoduché počty.

Proto ani když váš drahý zabrousí v mysli pod peřinu k někomu jinému, nemusí to notně znamenat nevěru a neovladatelnou chuť na „neometené koště". Ale přijmout to, co se druhému honí hlavou, nemusí být pro každého snadné, takže nejspíš platí: Někdy lepší nevědět, nemyslíte?

Reklama

Související témata:

Načítám