Hlavní obsah

Muži sukničkáři. Proč jsou tak zatraceně sexy?!

Foto: oneinchpunch, shutterstock.com

Ženy o ně stojí a ta touha je vzájemná. Někteří sukničkáři jsou jednoduše nebezpečně sexyFoto: oneinchpunch, shutterstock.com

Reklama

Víte, že to s ním nejspíš nebude jednoduché, ale ta přitažlivost je až nadpozemská. A nic na tom nemění to, že jeho zájem o ženy je trochu větší, než by asi bylo zdrávo. Proč se ženám sukničkáři tolik líbí?

Článek

Rozum vám možná velí, abyste od něj dala ruce pryč, že se těší až příliš velkému zájmu žen, a navíc jim náklonnost rád opětuje, ale srdce vás žene do jeho náruče. Většina žen má pro sukničkáře prostě slabost. Ale pozor, zároveň má i určité hranice, kdy už slabost pro ženy není sexy, ale naopak funguje jako stopka. Proč to tak je?

Proč se líbí?

Je to zvláštní. Vrozený pud sebezáchovy by měl ženám spíš velet, aby se od těchto sexy grázlíků držely dál a daly přednost hodným, tichým a věrným klukům, kteří stojí opodál. Jenže praxe je jiná a tohle jsou důvody, proč tomu tak je.

  • Sex-appeal bojovníka – Ano, v dnešní době není problém vedle sebe mít hodného a ne moc dravého muže, protože vše máme na dosah. Jídlo už není třeba lovit, koupíte ho v supermarketu. Jenže přesto v nás tyhle pudy z minulosti zůstaly. A tak stále ženy hledají muže, kteří jsou dostatečně silní a draví na to, aby dokázali skolit pomyslného mamuta. A to, že s touto dovedností dost často souvisí i schopnost „skolit“ téměř každou ženu, je už holt riziko povolání.
  • Soutěživost – Je to taková temnější stránka ženské povahy – ženská řevnivost a soutěživost. A odejít s mužem, po kterém celý večer touží všechny ostatní ženy v baru, je prostě super výhra. „A pokud v sobě žena nese něco nevyřešeného, že se třeba necítí dost hezká, dost dobrá, má pocit, že stárne a podobně, je to ideální prostředí pro řevnivost,“ dodává vztahový kouč Aleš Kalina.
  • Zábava – I ženy se chtějí bavit, mít život plný dobrodružství a radosti. A přesně tohle ti sexy grázlíci nevědomky slibují. „Jsou v očích žen těmi přitažlivějšími, protože z nich prýští divokost a vždy vzbudí sexuální přitažlivost. Dokážou si užívat radosti a zábavy,“ potvrzuje vztahová koučka Hana Lustíková.
  • Vzorce z dětství– Na váš výběr partnerů má samozřejmě také vliv vaše dětství, to, jaké vzorce do vás rodiče v této oblasti zapsali. Pokud u vás doma fungoval tradiční model silného muže, co je hlavou rodiny, není divu, že podvědomě také hledáte alfa samce.
Foto: nd3000, shutterstock.com

Bylo by asi rozumnější milovat hodné a tiché kluky, ale většina žen sex-appealu bojovníka neodoláFoto: nd3000, shutterstock.com

Co je moc, to je moc

Přesto ale až překvapivě mnoho žen nepadne do náruče vyloženému sukničkáři, který nevydrží s jednou ženou déle než pár nocí. Umí to vycítit a nic si s takovým mužem nezačnou, nebo alespoň ne nic vážného, od čeho by si slibovaly víc než jen povyražení. Podle Aleše Kaliny je to jakýsi instinkt záchrany sebe sama v kombinaci s morálkou a strachem.

A také je to práce mozku. Ten totiž dokáže během chvilky stáhnout informace z mozku muže, který vás zaujal, a vyhodnotit je. „A tak jeden muž vysílá do světa spoustu pozitivní a dobré energie, je vyrovnaný a ženy jsou jen jakýmsi doprovodným jevem. Ten druhý si ale zálety kompenzuje sám sebe, je to vlastně sobec, vysílá negativní energii,“ vysvětluje Aleš Kalina. A většina žen tenhle rozdíl naštěstí pozná.

Foto: MAD_Production, shutterstock.com

Někdy už jsou ale ta nestálost a střídání žen tak velké, že spíš partnerky odradíFoto: MAD_Production, shutterstock.com

Věřte si

Zjednodušeně řečeno je to instinkt, podvědomé vzorce, pud sebezáchovy. A rozhodně se je nevyplatí neposlouchat. A to jak v případě, že vás to k nějakému roztomilému grázlíkovi táhne, tak i pokud vás před ním vaše vnitřní já varuje.

A pokud patříte k extrémům, které se snad vždy vrhnou do náruče nevhodnému muži, co vám zlomí srdce, pátrejte v sobě. Ve vás je ta příčina, vám z nějakého důvodu nefunguje vnitřní varovný systém. Vina může být v nízkém sebevědomí, pocitech nedostatečnosti, neschopnosti říkat ne, špatných vzorcích z dětství. Pokud vás to opravdu trápí, není od věci vyhledat pomoc odborníka, který s vámi odpovědi na všechny tyhle otázky najde. Každý má právo na lásku a šťastný život!

Taky vás tihle grázlíci přitahují? A vymstilo se vám to někdy?

Reklama

Související témata:

Načítám