Hlavní obsah

Na každou ženu čeká ten pravý. I na vás!

Foto: INTERNET PORTAL

Seznamky na internetu využívá stále více lidíFoto: INTERNET PORTAL

Zprávy, následné schůzky, společná dovolená, a nakonec osudová láska. Pohádka, říkáte si? Ale kdeže!

Článek

Ráda byste si našla partnera, ale nemáte čas, nebo se bojíte někoho oslovit? Pokud patříte mezi stydlivější povahy, jste vytížená, nebo vás seznamování na diskotékách zkrátka nebaví, pak pro vás bude skvělým řešením seznamka.

Počet dvojic, které se tímto způsobem seznámily, stále stoupá, a největší procento tvoří osoby ve středních letech. Dávejte však dobrý pozor, na jakou seznamku zavítáte. Ne všechny poskytují opravdu kvalitní služby.

Vaše osobní data jsou naprosto v bezpečí

Návštěvou Seznamte.se neprohloupíte! Jedná se o spolehlivý portál, kde je ochrana osobních údajů samozřejmostí. Nejen, že informace o vás udrží v bezpečí, ale zároveň se nemusíte bát úniku obsahu ze soukromých zpráv. Na Seznamte.se používají totiž šifrovací protokoly TLS, tudíž odposlech či padělání zpráv je absolutně vyloučené.

Falešné profily vás na Seznamte.se určitě nečekají

Navíc zde nenarazíte na žádné automatické odpovědi od robotů, protože všechny profily, kterých je 295 tisíc a jejich počet stále vzrůstá, byly důkladně ověřeny, a to hned několika metodami. Databáze je plná mužů, kteří hledají vážný vztah!

Ženy mají na Seznamte.se nejen registraci, ale i plné členství zdarma. Vyhněte se tedy nesmyslným poplatkům na jiných seznamkách!

Foto: INTERNET PORTAL

Na prémiových seznamkách je více mužů, co to myslí se vztahem vážněFoto: INTERNET PORTAL

Rychloseznamka pro ty, co nemají moc času

Seznamete.se však poskytuje oproti dalším seznamkám i mnoho dalších výhod, jako je například přihlášení přes Facebook, Rychloseznamku, nebo seznamovací dotazník. Rychloseznamka se hodí pro ty z vás, které nemají mnoho času a chtějí ihned kontaktovat protějšek na základě fotografie. Tato služba také umožňuje profily hodnotit na „líbí, či nelíbí“ a zároveň přijímat kladná hodnocení. Vyjádřete své sympatie jedním kliknutím!

Seznamovací dotazník vám ulehčí najít správného partnera

Vyplněním komplexního seznamovací dotazníku ještě více zvyšujete šance na nalezení pravého partnera. Odpovědi jsou totiž analyzovány počítačem, a ten vám pak najde nejlepší kandidáty na seznámení. Dotazník vlastně „proklepne“ vaše případné protějšky ještě před tím, než je kontaktujete. Po vyhodnocení se vám zobrazí 100 profilů s největší shodou v odpovědích, a vy si tak můžete jednotlivé profily postupně projít. Algoritmus zohledňuje i věk a místo bydliště, ale toto kritérium můžete odfiltrovat.

Foto: INTERNET PORTAL

Vztah ze seznamek končí podle výzkumů méně často rozchodemFoto: INTERNET PORTAL

Připravujeme pro vás i lifestyle magazín s mnoha zajímavými články nejen o seznamování

Na seznamce Seznamte.se naleznete nejen rady a tipy, jak postupovat při hledání partnera, jak se co nejlépe seznámit, ale také zábavní Lifestyle magazín. Proložte tedy hledání své osudové lásky relaxací a čtením zajímavých článků.

Seznamování se přes internet se stalo přirozenou součástí vztahů a rozhodně již dávno neplatí, že by se jednalo pouze o záležitost „outsiderů“. Tak proč to také nezkusit? Přihlásit se můžete kdykoliv z kanceláře či z pohodlí domova s kávou v ruce a dohodnout si rande třeba už na příští den!

Reklama

Načítám