Hlavní obsah

Načerpejte klid a sílu ze šperků Estemia, které padnou všem!

Foto: Estemia.cz

Minerální náramky Estemia jsou vyráběné přesně na míru vašeho zápěstí, takže padnou jako žádné jinéFoto: Estemia.cz

Podzimní čas je již dávno v plném proudu, barevné listí poletuje všude kolem, mlhavá rána a kratší, mnohdy deštivé dny jsou tu. A Vánoce se kvapem blíží. Tato část roku je kouzelným obdobím, kdy můžete trochu zpomalit a lépe vnímat sebe sama. Pro mnohé z vás je však tento čas spojen se stresem, ztrátou životní energie, často také nachlazením, depresemi a vánočními přípravami.

Článek

Nenechte se zaskočit a dosáhněte pohody pomocí minerálních kamenů. Minerály ovlivňují naše energetické pole a čakry, a jsou známé svými pozitivními účinky. K nejznámějším a nejoblíbenějším kamenům patří asi růženín a křišťál, ale také třeba tyrkys, amazonit, tygří oko nebo ametyst.

Foto: Estemia.cz

Při výrobě jsou používány pouze přírodní a zdravotně nezávadné materiály, které nedráždí ani tu nejcitlivější pokožkuFoto: Estemia.cz

Minerální kámen jako šperk

Šperky z minerálů Estemia nyní zažívají absolutní boom. Náramky z minerálů nosí nejen známé osobnosti a celebrity, ale každá druhá kolegyně či kamarádka vlastní alespoň jeden. A dobře dělá, neboť jsou okouzlující ozdobou vašeho outfitu. Podtrhují krásu a jedinečnost vaší osobnosti, vyjadřují váš životní postoj, nebo se pojí k některé významné životní události. Ale hlavně, intenzivní tělesný kontakt se vzácnými kameny v podobě šperku má silný přímý vliv na vaši psychiku i tělo.

Foto: Estemia.cz

Kombinací klasických náramků s obtočenými wrapy či krystalovými macramé náramky docílíte naprosto originálního vzhleduFoto: Estemia.cz

Jaký typ minerálů a šperku vybrat?

Řešíte zásadní životní rozhodnutí, napjatou situaci v rodině, či trápení se zdravotním stavem? Vyberte si vhodnou kombinaci minerálních kamenů. Pokud si nevíte rady, obraťte se přímo na Estemia.cz, tvůrce minerálních šperků. Zde vám poradí, jaký náramek si vybrat. Pak už je jen na vás, zda si zvolíte perlový náramek, shamballa náramek, originální wrap, macramé, ochranný kabbalah náramek, nebo třeba i minerální náhrdelník.

Foto: Estemia.cz

Ochranný růženec z onyxu s ocelovým andělem na zpětné zrcátko auta pro štěstí na cestáchFoto: Estemia.cz

Všechny řidiče potom jistě zaujme překrásný  ochranný růženec na zpětné zrcátko do auta.

Nemůžete si vybrat? Zvolte náramek na míru!

Jste nerozhodní? Nechte si vyrobit náramek z minerálů přesně na míru vašeho zápěstí a přímo pro vaši aktuální životní situaci. U Estemia můžete vybírat z mnoha druhů minerálů a exotických dřevin. Náramek můžete doplnit ozdobami z hypoalergenní chirurgické oceli či stříbra. Velmi oblíbené jsou náramky s andělem či se srdíčkem. Je možné nechat si vyrobit i sadu náramku, náhrdelníku a náušnic. Ale i náramky pro páry, nebo pro celou vaši rodinu.

Foto: Estemia.cz

Korálky jsou na nejkvalitnějším vlákně, které je pevné, zároveň však zachovává svou elasticitu, neprověsí se, ani nevytáhneFoto: Estemia.cz

Zaručený tip na dokonalý vánoční dárek!

A jelikož Vánoce jsou už za rohem, můžete vybírat šperky i pro své blízké. Se šperkem z minerálních kamenů zaručeně vedle nešlápnete. A když jej vložíte do luxusní dárkové krabičky, to bude u stromečku radosti!

Foto: Estemia.cz

Luxusní dárková krabička Estemia udělá jistě radostFoto: Estemia.cz

Načítám