Hlavní obsah

Nákupy: Jak je vidí "muž z lidu"?

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Ilustrační fotoFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nemůžu sice říct, že nakupování z duše nesnáším, ale rozhodně ho ani nijak zvlášť nemusím. Abych řekl pravdu, vždycky když mi to čas dovolí, chodím nakupovat v noci.

Článek

Má to hned několik výhod. Tou hlavní je to, že je v obchodě liduprázdno. Když tedy pominu podobně smýšlející jedince. A to mi vyhovuje. Protože jestli něco nesnáším, tak právě fronty a davy lidí, co se mi pletou pod nohy. Nebaví mě vyhýbat se všem těm nerozhodným lidem, co neví, pro co přišli a každou věc několikrát obrátí. A pak se stejně vrátí pro tu, co měli v ruce jako první. Nezajímá mě, co je zrovna v akci, protože je mi jasné, že to jsou jenom fígle obchodníků. Prostě nakoupím, co potřebuju a jdu. Čas umím promrhat i jinak, než bloumáním po obchodech.

Je mi jasné, že se dámy budou rozčilovat, že chlapi taky koukají do regálů hodiny a že si nemáme co vyčítat. No, ale podívejte se někdy v hypermarketu na obličeje nás, mužů. Myslím, že těch nadšených bych moc nenašel. Hlavně aby to měli co nejdřív za sebou. Zatímco ženské tam dovedou strávit celý víkend.

Všude se najde něco, nad čím se dá špekulovat a strávit nad tím mládí. Jo, třeba v autosalonu, nebo v oddělení elektro je to něco jiného, ale tam já s sebou ženské netahám, protože vím, jak se na to budou tvářit. Asi by bylo nejlepší, kdyby se odbouraly společné nákupy, to je totiž největší pohroma. To vztahu opravdu neprospěje. Snažím se jim vyhnout, ale občas mě to taky nemine a tiše trpím.

Reklama

Související témata:

Načítám