Hlavní obsah

Nalaďte se na sváteční čas a pořiďte si vánoční povlečení

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Nalaďte se na sváteční čas a pořiďte si vánoční povlečeníFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Hledáte originální dárek pro sebe, své blízké nebo si chcete zútulnit ložnici? Nalaďte se na správnou vánoční atmosféru krásným povlečením se zimními motivy.

Článek

Ideálním materiálem lůžkovin pro chladné podzimní a zimní noci je bavlna, flanel či mikroplyš. Velmi příjemná je kombinace povlečení z těchto materiálů s mikroplyšovým prostěradlem. Praktickým řešením je pak zapínání na zip. Kromě technických parametrů jsou důležité i barvy a vzor lůžkovin. V nabídce najdete vánoční povlečení jak v jednoduchém decentním designu, tak v pestřejším provedení.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Bavlněné povlečení VánoceFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Originální vzory najdete v nabídce 3D povlečení

Jedinečné motivy nejen do dětských pokojů najdete v široké nabídce vánočních 3D povlečení. Díky speciální technologii 3D tisku vypadá zasněžená krajina na povlečení jako skutečná. Kromě ní v nabídce najdete také motivy se soby a Santou Clausem.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

3D povlečení Vánoce Foto: VIOLET MOON s.r.o.

V zimě nejvíce zahřeje povlečení z mikroplyše

Mikroplyšové povlečení v zimě patří mezi nejoblíbenější lůžkoviny. Materiál je velmi hebký, měkký a opravdu hřejivý. Navíc je rychleschnoucí a nemusí se žehlit. Novinkou je stylové povlečení LYANA v barevné kombinaci červené a bílé. Pokud máte francouzskou peřinu, jistě vás potěší, že mikroplyšové povlečení je k dostání i v tomto rozměru.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Povlečení mikroplyš LYANAFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Zpříjemněte si pohodu u pohádek s měkkou dekou s beránkem

Kromě hezkého povlečení vám vánoční výzdobu zpestří také deka s beránkem. Doplňte obývací pokoj o nový pléd s potiskem sněhových vloček či hvězd nebo vybírejte z jednobarevných variant. Nás zaujala mikroplyšová deka s beránkem v sytě červené barvě.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Deka s beránkem TORMFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Pokud hledáte kvalitní ložní soupravu, doporučujeme zakoupit zboží u specializovaných prodejců. Například v internetovém obchodě RodinneBaleni.cz získáte záruku kvality a samozřejmostí jsou také akční ceny a pravidelné výhodné nabídky.

Reklama

Načítám