Hlavní obsah

Naše narozeninová party: Máme fotky!

Foto: redakce

Jirka Mádl s naší kolegyní AndreouFoto: redakce

Reklama

Tento čtvrtek jsme společně s vámi oslavili naše první narozeniny! A jaké to bylo? Alkohol tekl proudem, poklidné chvilky strávené na horní palubě parníku Vyšehrad střídala přehlídka luxusního spodního prádla nebo žhavý pánský striptýz. Opravdovým miláčkem všech se stal ale jednoznačně moderátor večera Jirka Mádl. A jak party probíhala? Podívejte se na fotky!

Článek

Musím sebekriticky přiznat, že se nám čtyřhodinová narozeninová plavba, která začínala ve čtvrtek po sedmé hodině v přístavu v Praze, hodně povedla. Každý si na palubě totiž mohl najít to, na co měl zrovna chuť. Chtěly jste si užívat klidu a kochat se pohledem na noční nádherně osvícenou Prahu? Horní paluba byla tím ideálním místem! Toužily jste se bavit, smát a žasnout? Stačilo zajít do salonku, poklábosit s Jiřím Mádlem, bavit se při módní přehlídce nádherného spodního prádla a plavek a konečně se i rozvášnit při erotickém striptýzu! Navíc se dva nenápadné stolečky v rohu menšího salonku celý večer prohýbaly pod tíhou osudu - ležely na nich totiž karty, které vykládaly zkušené kartářky, připravené zodpovědět jakýkoli životní dotaz. A že u nich byla neustále pořádná fronta! Abyste neodešly s prázdnou, mohly jste si zasoutěžit v bohaté tombole a také polechtat chuťové pohárky vynikajícím jídlem!

Ve fotogalerii se můžete podívat na ochutnávku fotek z party na parníku. Kompletní hitparádu těch nejlepších fotek z oslavy najdete na naší stránce na Facebooku. Stačí vyhledat Proženy.cz. A nezapomeňte si nás přidat do svých oblíbených stránek!

A nám teď nezbývá než poděkovat. Děkujeme všem účastníkům party, že jsme s nimi mohly společně prožít tento úžasný večer. Děkujeme sponzorům (především Evropské vodní dopravě – Praha, majiteli lodi Vyšehrad), spolupracovníkům a hlavně vám, našim čtenářkám, protože bez vás bychom ty naše 1. narozeniny slavit ani nemohly!

Do dalších let si přejme všechno nej!

Reklama

Související témata:

Načítám