Hlavní obsah

„Náš chlap" hledá soupeřku!

Foto: shutterstock.com

Konečně to můžete Pavlovi nandat!Foto: shutterstock.com

Reklama

Ty z vás, které neustále hekaly a naříkaly, jak jsem hnusný a arogantní chlap a jak by bylo třeba, aby mi to taky nějaká pořádná ženská ukázala, se mohou radovat. Je to tady! Hledá se žena, která na našem oblíbeném serveru ProŽeny.cz bude provozovat to, co já.

Článek

Tedy vtipně, úžasně a osobitě glosovat vztahy mezi ženami a muži, tak jak to dělám já. Vytýkaly jste mi, že jsou mé články neobjektivní, neboť jsou psány z pohledu muže (proč asi, že… když jsem chlap). Tak teď máte, milé zlaté, možnost psát bez servítek, natvrdo a zpříma Jak to vidí Naše žena!

Jak se stát Naší ženou a utvořit tak se mnou neopakovatelnou a naprosto skvělou dvojici? Je to velice jednoduché. Stačí se pronikavě zamyslet, sepsat a poslat na náš e-mail info@prozeny.cz jakýkoli článek, sloupek, úvahu nebo říkejte vašemu veledílu, jak chcete. (Do předmětu napište Hledá se žena.) Jde jen o to, aby se tyto vaše jiskrné postřehy držely tématu žena a muž, aneb pochopení se navzájem, rovná se těžké sci-fi. Ovšem do vztahů muž vs. žena patří vlastně úplně všechno a popsat můžete i ty vzácné a zřídkavé případy (ano události, co se stávají maximálně dvakrát za dvacet let), kdy jste v sobě dokázaly najít jiskérku porozumění a tolerance pro tu divnou bytost, která vás sice přitahuje, ale absolutně ji nedokážete nějak trvaleji chápat.

Foto: shutterstock.com

Která z vás to silákovi Pavlovi natře?Foto: shutterstock.com

A co za to? Kromě obdivu a nehynoucí slávy (a stejnou měrou též četných nadávek a odsudků v diskuzích, a strachu přátel říci před vámi cokoliv jiného než pozdrav, protože to jinak zneužijete ve svém příštím sloupku), se můžete milé dámy těšit i na honorář od redakce.

Tak jsem na vás zvědav! A opravdu se těším na tu z vás, která mi to konečně pořádně natře! Jen prosím žádnou Carrie Bradshaw ze Sexu ve městě. Jen málokterá žena mi připadá tak nudná, rádoby intelektuální, a přitom má tak odporné vychrtlé kozí nohy a chlapský obličej, že když už mě nudí její postřehy, bohužel to nezachrání ani pohled do její tváře. Navíc nevěřím tomu, že české holky mají největší starost o to, kde má zrovna výprodej Manolo Blahnik, a víc než o to, jakou rtěnkou si zmalují obličej, asi řeší, jak se postarat o děti a nezabít přitom toho, kdo jim je udělal.

Tak už se na vás těším, holky!

Reklama

Související témata:

Načítám