Hlavní obsah

Nebraňte se novému partnerskému vztahu!

Foto: ELITE Date

Seznamování na internetu je in! Na prémiové seznamky se registrují denně stovky až tisíce nových uživatelůFoto: ELITE Date

Rozpadl se váš dlouholetý vztah? Jste už zase sama? Bojíte se s někým si začít, neboť víte, že vaše vztahy nemají dlouhého trvání? Víme, jak vyřešit váš problém! Pomůžeme vám odstartovat nový život.

Článek

Problémů, proč se vám nedaří vstoupit úspěšně do nového vztahu, může být hned několik. V první řadě to bývá většinou sebelítost a obviňování sebe samé z konce vaší velké lásky. Následuje období depresí, nenávisti a touhy po pomstě. Budete se snažit vytlouci klín klínem, když se dozvíte, že má váš „ex“ novou partnerku? Sbalíte prvního chlapa, kterého potkáte, a pověsíte se mu na krk? Věřte, že nic z toho není správné! Nejprve se musíte z rozchodu oklepat, teprve poté se můžete otevřít nové lásce.

Začněte nejprve u sebe! Teprve poté se pusťte do hledání vaší životní lásky

Snažte se na nevydařený vztah co nejrychleji zapomenout. Začněte na sobě pracovat. Nejen po stránce fyzické, ale i psychické. Máte-li potřebu vybrečet se, udělejte to. Tím ale považujte váš smutek za ukončený. Začněte žít. Vyrazte si s kamarády na večírek nebo někam za tancem. Udělejte si výlet na kole, vydejte se na túru. Nemyslete na to, co dělá váš expartner. Myslete jen na sebe a na to, že život je fajn i bez něj!

Nesnažte se hned někoho najít, abyste už nebyla sama. Užijte si pár měsíců single života a ujasněte si, jaké vlastnosti by měl váš nový partner mít. Teprve ve chvíli, kdy v sobě kapitolu rozchodu definitivně uzavřete, začněte hledat novou lásku!

Foto: ELITE Date

Na nejkvalitnější české on-line seznamce ELITE Date najdete více než 270 000 ověřených uživatelských profilůFoto: ELITE Date

Rozhlížejte se kolem sebe, vnímejte své okolí! Třeba si všimnete někoho zajímavého. A když ne, nezoufejte. Lásku si můžete hledat i z pohodlí vašeho domova. Stačí k tomu mobilní telefon nebo počítač, wi-fi připojení a trocha času. Internet dává seznamování nový rozměr.

Kde a jak se na internetu seznámit?

Zaregistrujte se na nejkvalitnější českou on-line seznamku ELITE Date, vytvořte si atraktivní profil a věřte, že váš nový život právě začíná. Na seznamce najdete statisíce mužů, které byste v běžném životě nejspíše nikdy nepotkala. Proč? Protože mají naprosto odlišné povolání, zájmy, bydliště atd.

Foto: ELITE Date

Ne nadarmo se říká, že aktivním štěstí přeje. Nečekejte, až vám spadne láska do klína. Hledejte ji!Foto: ELITE Date

ELITE Date je určena pouze těm, kteří hledají vážný vztah, nikoliv sex a nezávazný flirt. Profily jsou zde denně kontrolovány. Nemusíte se tedy obávat toho, že oslovíte muže, který o lásku nestojí. Na ELITE Date hledají všichni to samé co vy. Lásku na celý život!

Seznamování na ELITE Date je jednoduché. Nastavte si do filtru požadavky na partnera a během pár vteřin si už můžete vybírat z desítek či stovek mužů, kteří odpovídají tomu, co hledáte. Následně už máte osud ve svých rukou. Začněte aktivně oslovovat vámi zvolené partnery. Jděte svému štěstí naproti!

Reklama

Načítám