Hlavní obsah

Nejlepší dárek pro každou ženu!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stále přemýšlíte o tom, jaký dárek bude pro vaší ženu, maminku, sestru či kamarádku nejlepší? Přinášíme kosmetické hity letošních Vánoc, které jistě potěší každou ženu. Exkluzivně z beauty-bar.cz!

Článek

Pokud má vaše žena ráda jednoduché, variabilní, ale maximálně účinné věci, jednoznačnou volbou bude doslova zázračný krém Egyptian Magic. Ten je pro miliony lidí po celém světě absolutně nepostradatelným produktem a neměl by chybět v žádné kabelce, kufru, plážové tašce či koupelně.

Obsahuje pouze 6 přírodních složek známých pro své silně regenerační účinky, které dohromady tvoří balzám, jenž se při doteku s pokožkou mění v olej. Egyptian Magic se také stal tajemstvím krásy mnoha světových celebrit, jako je zpěvačka Madonna, hollywoodských hereček Kate Hudson, Brooke Schields, Evy Mendes či topmodelky Karoliny Kurkové. Ideální dárek pro každou ženu bez výjimky za cenu od 790 Kč.

Egyptian Magic

Pro milovnice dekorativní kosmetiky připravila britská značka MEMEME dárkové sady pro líčení očí. Sada obsahuje kvartet očních stínů, precizní tužku na oči, oční linky ve fixu a také nejprodávanější kosmetický produkt – řasenku. Vše baleno v krásné dárkové krabičce, včetně podrobného návodu na dokonalé líčení. K dostání ve 2 barevných variantách za cenu 699 Kč.

MEMEME dárková sada na líčení očí

Pro dokonalé nalíčení je potřeba mít nejen kvalitní kosmetiku, ale také perfektní štětce pro snadné nanášení. Jedny z nejoblíbenějších světových vizážistek Sam a Nic Chapman vytvořily jednoduché sady štětců pro dokonalé nalíčení očí či tváře. Sady obsahují praktické pouzdro pro uskladnění a také návod pro co nejefektivnější použití všech štětců. K dostání od 649 Kč.

Sada štětců Real Techniques

Více tipů na nejlepší kosmetické dárky naleznete na www.beauty-bar.cz. Jedinečném e-shopu, který přináší nejvíce světově oblíbených kosmetických produktů za ty nejlepší ceny.

Související témata:

Načítám