Hlavní obsah

Nejlepší dárek pro muže?

Reklama

Novinka mezi parfémy – James Bond 007 Ocean Royale! Získejte balíčky Wella nebo projížďku Aston Martinem a 20% slevu na vůni Ocean Royale.

Článek

Která z vás by nechtěla mít doma svého Bonda – charismatického elegána a nebojácného ochránce? S novou vůní James Bond 007 Ocean Royale si můžete svůj sen splnit! A nejen to. Na www.vune007.cz si vyzkoušejte své znalosti v bondovském kvízu, a vyhrajte profesionální vlasovou kosmetiku Wella v hodnotě 2000 Kč nebo zkuste závodní okruh, kde můžete vyhrát pro sebe nebo svoji drahou polovičku jednu ze sedmi projížděk Aston Martinem – automobilem Jamese Bonda! Navíc po úspěšném dokončení soutěží si vytiskněte 20% slevu na nákup novinky Ocean Royale u vybraných partnerů.

A kdo vám tyto skvělé ceny přináší? Zbrusu nová vůně Ocean Royale od Jamese Bonda. Tato svěží, dřevitá vůně je inspirována Karibikem, jeho slunnými plážemi a horkým pískem. Odráží v sobě ale také dobrodružnou povahu agenta 007. Vůni otevírají vodní tóny s limetkou, srdci dominuje kosatec a základ tvoří santalové dřevo a jamajská káva. S touto vůní uděláte radost svému milému i sobě. Vždyť po neodolatelném gentlemanovi touží každá!

Více o soutěžích a vůni na www.vune007.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám