Hlavní obsah

Nejsou prvoplánově krásné, přesto jim svět leží u nohou

Foto: Isifa

Sarah Jessica Parker není prototypem krasavice, přesto se stala hvězdou a obdivovanou módní ikonouFoto: Isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejsou to žádné prvoplánové krásky ani laciné sexbomby. Přesto dobyly svět showbyznysu a mnohdy jsou označovány za nádherné a úchvatné. Jsou totiž krásné tak nějak opravdově, a hlavně tím, že něco umí!

Článek

Nevlastní dokonalé míry, nepyšní se dekoltem, nad nímž leckterý muž zatají dech, ani jejich obličej nesplňuje „normy“ toho, co běžně módní svět či svět showbyznysu pokládá za krásu. Naopak. Jsou vlastně úplně obyčejné. Jenže mají charisma, obrovský talent a kouzlo, kterým dokázaly uchvátit masy.

1. Tak trochu zvláštní módní ikona

Je malinkatá, hubená, šlachovitá, s propadlými tvářemi, prostě žádná krasavice. Přesto herečka Sarah Jessica Parker excelovala v seriálu Sex ve městě, stala se hvězdou i jeho filmového zpracování, plní titulky slavných časopisů a je označována za sexy módní ikonu.

Foto: isifa

Jak to dokázala? Možná svou přirozeností, krásným úsměvem a odvahou nosit nenositelné.Foto: isifa

2. Takhle vypadá Miss?

Je nevýrazná, má celkem řídké vlasy a její úsměv rozhodně není ideální. Ani vyčnívající dásně a tak trochu veverčí zuby Heleně Houdové ale nezabránily v tom, aby v roce 1999 získala titul Miss ČR. Dnes už se modelingu příliš nevěnuje, soustředí se na rodinu, charitativní činnost a boj za lepší životní prostředí.

Foto: Isifa

Řekli byste, že tahle dívka mohla vyhrát korunku krásy? Ano, Heleně Houdové se to povedloFoto: Isifa

3. Nosatá hvězda

Barbra Streisand toho umí vážně hodně. Je to zpěvačka, herečka, spisovatelka, režisérka i producentka. A vše, co dělá, dělá dost dobře. K tomu, aby jí svět ležel u nohou, nepotřebuje dokonalé rysy ani plastiku svého poněkud nestandardního nosu. Je prostě skvělá sama o sobě!

Foto: Isifa

Úspěch Barbry Streisand rozhodně nesouvisí s jejím vzhledem, tkví v něčem úplně jinémFoto: Isifa

4. Žádná křehotinka, ale sexy lady

Česká herečka Ivana Chýlková má poněkud tvrdší rysy, v žádném případě nevypadá jako nějaká křehká květinka či lesní víla. Jenže Ivana má styl a neskutečný talent. A to jednoduše stačí!

Foto: Isifa

Ivana Chýlková není majitelkou jemných rysů a pohledu laně, přesto se umí prodatFoto: Isifa

5. Blondýna jako každá jiná

Není to žádný prototyp laciné blondýny, krásky z reklamy, přesto se při pohledu na Umu Thurman chce vzdychat nejen mužům, ale i ženám. S pomocí trochy make-upu a dobře zvolených šatů je to hvězda první třídy. O jejím hereckém nadání ani nemluvě. Kdo umí, ten prostě umí.

Foto: Isifa

Poznali byste v téhle nenápadné myšce sexy kočku Umu Thurman?Foto: Isifa

6. Nespoutaná vichřice

Herečka Zuzana Bydžovská není krásná. Líčení nemá v oblibě, o vlasy příliš nedbá a móda, ta jde jaksi mimo ni. Přesto má určité kouzlo, charisma, které nás baví. Navíc když přece jen o něco jde, umí se vyfiknout i ona.

Foto: Isifa

Zuzana Bydžovská je úžasná herečka a žena s osobností, ovšem za krasavici ji asi pokládat nelzeFoto: Isifa

7. Dáma za všech okolností

Bez ohledu na věk, Meryl Streep byla a je dáma s velkým D. Není to žádná modelka, ale má něco, co by chtěla mít každá žena. Noblesu a hloubku, ale i smysl pro humor a radost ze života. Jen si vzpomeňte, jak neuvěřitelný výkon podala například v Madisonských mostech a jak to uměla rozjet v muzikálu Mamma Mia! či jak si pohrála s rolí drsné mrchy ve filmu Ďábel nosí Pradu.

Foto: Isifa

Meryl Streep opravdu není žádná modelka či úchvatná sexbomba. Přesto je to hvězda s velkým HFoto: Isifa

8. Další velký nosík

Ani slovenská moderátorka Adela Banášová není žádná kráska z plakátů. Na to má až moc velký nos. Jenže! Adela je skvělá moderátorka, zástupkyně takzvaného inteligentního humoru, je pohotová, vtipná, umí si dělat legraci sama ze sebe. A to všechno se cení, to vše je sexy.

Foto: Isifa

Adela Banášová má ve srovnání s módním diktátem asi trochu větší nos. No a co? Stejně je skvěláFoto: Isifa

9. Modelka pod parou

Přes všemožné alkoholové či drogové excesy, modelka Kate Moss se drží na výsluní. A nikomu nevadí, že její tvář už toho dost zažila, vrásek má nepočítaně, zato vlasů málo a bez make-upu vypadá spíš jako chodící smrt. Zkrátka má něco, po čem módní svět touží.

Foto: Isifa

Zdá se, že Kate Moss projde snad všechno. Alkohol, drogy, vrásky, ztrhaná tvářFoto: Isifa

10. Celá po tatínkovi

Je to skvělá divadelní herečka, objevila se i ve filmech a zrovna teď září v taneční soutěži StarDance. A přitom Anna Polívková v žádném případě není žádná krasavice, už jen proto, že je až příliš podobná svému otci Bolku Polívkovi. Díkybohu po něm ale nezdědila jen vzhled, ale i veselou náturu, smysl pro humor a komediální vlohy.

Foto: Isifa

Co se týče vzhledu, Anna Polívková se až příliš moc potatila. Naštěstí zdědila i klady v podobě úžasného smyslu pro humor a hereckého talentuFoto: Isifa

Souhlasíte, že jsou tyhle ženy vážně skvělé?

Reklama

Načítám