Hlavní obsah

Největší nevěrnice showbyznysu: Které v tom umí chodit?

Foto: isifa

Kristen Stewart byla v poslední době na titulních stránkách spíš kvůli své aférce než kvůli hereckému uměníFoto: isifa

Reklama

Jsou krásné, slavné a také nevěrné! A některé na své zálety doplatily, jiné v tom umí tak dobře chodit, že si téměř zaslouží obdiv. Tohle je osm největších nevěrnic českého i světového showbyznysu.

Článek

Podvádět se nemá! A chtělo by se dodat, že obzvlášť to platí pro známé celebrity, protože v jejich případě je utajení milostné aférky téměř nemožné. Své o tom ví těchto osm dam.

1. Jeden úlet a zůstala na ocet

Blonďatá herečka Meg Ryan není žádný anděl. Ačkoli byla vdaná, při natáčení filmu Důkaz života podlehla hereckému kolegovi Russellu Croweovi. A světe div se, její manžel tenhle úlet nevydýchal a požádal o rozvod. Jenže ani s Russellem Crowem to krásce nevyšlo.

Foto: isifa

Meg Ryan doplatila na úlet s hereckým kolegou. Nakonec se na ni vykašlali manžel i milenecFoto: isifa

2. Česká jednička

Naopak česká blondýna Olga Menzlová v tom umí chodit. Vzala si o čtyřicet let staršího režiséra Jiřího Menzela, ovšem za jeho zády si tak trochu zadováděla s režisérem Jiřím Brabcem. Nakonec se k nevěře přiznala, a navíc vyšlo najevo, že otcem její malé dcerky není Menzel, ale právě Brabec. Čekali byste rozvod? Kdepak! Menzel Olze odpustil, a problém nemá ani s výchovou dítěte, které není jeho.

Foto: isifa

Olga Menzelová je profesionálka! Prošla jí nevěra i nemanželské dítěFoto: isifa

3. Nemůže si pomoci

Tenistka Martina Hingis je v zahýbání téměř profík. Ještě než se vdala, kolovaly o její milostné nenasytnosti legendy. Pak si vzala parkurového jezdce Thibaulta Hutina a dušovala se, že tahle láska je navždy. Věrnost jí vydržela jen rok. Byla přistižena přímo při činu, ale manžel jí odpustil. Nicméně tenistka asi nedokáže chtíč ovládat, zahýbala mu dál a vše skončilo rozvodem.

Foto: isifa

Martina Hingis je sportovkyní tělem i duší, miluje prostě pohyb v jakékoli podobě i v jakékoli posteliFoto: isifa

4. Tajemná jak hrad v Karpatech

Nevěra se nevyhnula ani české herečce Aně Geislerové. Provalil se její mimomanželský vztah s miliardářem Martinem Shenarem. Došlo k odloučení od manžela a krásná zrzka žila s bohatým milencem. Po nějaké době vyšlo najevo, že je Aňa těhotná. Před porodem se herečka vrátila k manželovi, ale stále se spekuluje o tom, kdo je tedy otcem jejího nejmladšího dítěte.

Foto: isifa

I Aňa Geislerová si od manžela odskočila k milenci, ale pak se poslušně vrátilaFoto: isifa

5. Nenasytná hvězda

Madonna je hvězda první velikosti a rozhodně to není stydlivka. Zdá se, že i v oblasti věrnosti je velmi „flexibilní“. V době, kdy byla vdaná za Guye Ritchieho, si totiž začala s o sedmnáct let mladším baseballistou Alexem Rodriguezem, a přestože zpěvačka aférku popírala, vše skončilo rozvodem.

Foto: isifa

Madonna není žádná stydlivka. Umí to rozjet na pódiu i v soukromém životěFoto: isifa

6. Velká smolařka

Příběh herečky Míši Maurerové by byl celkem úsměvný, kdyby neskončil u rozvodového soudu. Herečka doplatila totiž na jediný vášnivý polibek s cizím mužem, který bohužel zachytili fotoreportéři. Bohatý manžel Maurerové situaci nevydýchal, i když se herečka snažila vysvětlit, že o nic nešlo, že se jednalo o hloupost ovlivněnou alkoholem.

Foto: isifa

Míša Maurerová přišla o manžela kvůli jedné tak trochu vášnivější puseFoto: isifa

7. Upírova milenka

Nejdřív to vypadalo jako pohádka. Mladinká a krásná Kristen Stewart se zakoukala do své filmové lásky, představitele sexy upíra z Twilight ságy Roberta Pattinsona. Tvořili krásný pár, jenže pak přišlo natáčení filmu Sněhurka a lovec a Kristen prožila aférku s režisérem snímku, se ženatým Rupertem Sandersem. A to byl konec pohádky.

Foto: isifa

Kristen Stewart podvedla muže, který byl jejím partnerem nejen v životě, ale i ve filmuFoto: isifa

8. Nepoučitelná kráska

Zkušenosti s nevěrou má i modelka Petra Faltýnová. V minulosti nasadila parohy svému tehdejšímu manželovi Simonu Šteklovi, a to s hercem Jiřím Langmajerem. Málem to skončilo rozvodem, ale nakonec se modelce podařilo vše urovnat. Manželovi porodila dceru a stále opakovala, že rodina jí je nadevše.

Jenže po čase to začalo mezi ní a Šteklem skřípat, verze toho, o co přesně šlo, se různí, ale faktem je, že útěchu našla kráska v náruči moderátora Leoše Mareše. S ním nyní žije, i když už se objevily i fotografie, na nichž si Petra nechává osahávat obnažená ňadra od podnikatele Richarda Ketnnera. Prý o nic nešlo, byla to legrace.

Foto: isifa

Modelka Petra Faltýnová nasadila parohy manželovi, a to s notorickým svůdníkem Jiřím LangmajeremFoto: isifa

Jaké máte zkušenosti s nevěrou vy?

Reklama

Související témata:

Načítám