Hlavní obsah

Největší trend roku 2021? Zdravá a spokojená od hlavy k patě

Foto: Shutterstock.com

Foto: Shutterstock.com

Asi nic jste si v roce 2021 zatím nepřáli víc než zdraví. Nechme teď viry stranou a podívejme se na žhavé trendy letošního roku ve zkrášlování a omlazování. A nezapomínejme, že krása vychází zevnitř.

Článek

Dvacátá léta budou ve znamení komplexní péče o zdraví těla i ducha. Sebevědomí a přirozené kráse pomohou nejnovější trendy estetické medicíny, která už dávno není jen o vyhlazování vrásek. Podívejte se na naše tipy od nejvyhledávanějších specialistů Asklepionu – Institutu klinické a estetické medicíny.

Zdravé nohy bez křečových žil díky moderní léčbě

Dlouhé, štíhlé, sexy a bez jediné vady na kráse… Takové budou vaše nohy po návštěvě Centra pro léčbu křečových žil v Asklepionu. Metličkové žilky a křečové žíly nejsou jen problém seniorů. Moderní cévní chirurgie má naštěstí k dispozici celou škálu šetrných metod, které vás nevyřadí z provozu a zajistí prakticky okamžitě perfektní výsledek. Neodkládejte vyšetření u cévního chirurga a domluvte si termín co nejdříve.

Křečové žíly v Asklepionu léčí již 4. generací laseru, radiofrekvencí, skleroterapií nebo lepidlem, díky kterému vás po operaci nečekají naprosto žádná omezení.

Foto: Shutterstock.com

Moderní operace křečových žil nebolíFoto: Shutterstock.com

Hollywood Laser Peel! Už jste o něm slyšeli?

Když se zeptáte dermatoložek Asklepionu, co stojí za jejich krásnou pletí, odpověď je vždy stejná. Lasery, radiofrekvence, hydratace a pár kapek botulotoxinu. Za dokonalým výsledkem jsou zkušenosti a umění kombinovat na míru nejúčinnější technologie, které mají v Asklepionu k dispozici, pro přirozený výsledek.

Pro krásnou a zdravou pokožku vyzkoušejte letos novinku inspirovanou hollywoodskými hvězdami. Dermatoložky vás ošetří hned v několika vrstvách pleti a omlazení je tak naprosto komplexní. Zjemní rozšířené póry, prozáří a omladí pleť. Během jedné návštěvy Hollywood Laser Peelingu omládnete, zbavíte se žilek, jizviček a dalších nedokonalostí. Lifting proběhne bez dlouhého hojení, bolesti, ale o to víc si ho užijete.

Foto: Shutterstock.com

Hollywoodský laserový peeling pro vaši dokonalou pleťFoto: Shutterstock.com

Když už to „tam dole“ není po porodu jako dřív

Zbavit se po porodu povislého bříška je jen jeden z problémů, který řeší maminky po porodu. Dalším je situace „tam dole“, v oblasti pochvy a rodidel. V Asklepionu používají k nápravě problémů, které na ženském těle zanechá porod, laser FotonaSmooth neboli G-set. Speciální koncovka laseru se zavede klientce do pochvy a působením tepelné energie laseru na tkáň dojde k jejímu stažení a zpevnění. Další laserová koncovka IncontiLase je určená pro léčbu stresové inkontinence. Na rozdíl od operativních možností je laserový zákrok rychlý, bezbolestný a nevyžaduje téměř žádnou rekonvalescenci.

Foto: Shutterstock.com

Gynekologické omlazení bez operaceFoto: Shutterstock.com

Reklama

Načítám