Hlavní obsah

Nejžhavější letní sex podle mužů

Foto: Thinkstock

Letní počasí k tomu svádí, proč toho nevyužít?Foto: Thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak se muži chtějí milovat v létě? Divoce a nespoutaně! Jako by měli v posteli cizinku! Zkuste si na ni zahrát a dobýt jeho srdce i kalhoty! My vám v tom pomůžeme!

Článek

Slunce svítí, vlny šplouchají o břeh a nejtěžší rozhodnutí, které máte před sebou, je vybrání si toho správného drinku, který zchladí vaše rozpálené tělo. Kdo by si v takové dovolenkové atmosféře nepřipadal pohodově a sexy? Léto prostě nahrává seznamování, flirtování, letmým aférkám a sexu, který je nevázaný, a tím pádem snad i divočejší, neboť to, že druhý den není třeba řešit problémy běžného života, dává mnohým doslova křídla a nespoutanost. Právě takhle si konkrétně muži představují to pravé letní sexy dobrodružství, na které po zbytek roku vzpomínají. Jejich historky mluví za vše!

Nechal jsem ji nahou rybářům!

Jirka, 34 let, pracovník státní správy: „S manželkou jsme svoji čtyři roky. Ona je takový ten trochu plachý typ, který se desetkrát rozhlédne okolo převlékací kabinky, jestli ji někdo nesleduje. Loni mě ale absolutně dostala. Jeli jsme spolu na výlet na přehradu a tam jsme si našli hezké, klidnější místo mezi dvěma rybáři. Monika si sundala vršek plavek a pomalu scházela k vodě. Ti chlapi na ní mohli oči nechat, ale ona dělala jakoby nic, a ještě se k nim natočila tak, aby viděli její prsa.

Hrozně mě vzrušilo, že je tak uvolněná a sexy. Díval jsem se na ni, jak plave, a pak jak vychází z vody. Vypadala jako bohyně. Když si lehla na deku a nechala mě sáhnout si na její tvrdé bradavky, nevydržel jsem to, rychle sbalil všechny věci, nasoukal ji do auta a zavezl na okraj lesa. Tam jsme se vášnivě a rychle pomilovali. Stačilo jen vykasat jí sukni a opřít si ji o auto. Bylo to parádní, nečekané a maximálně vzrušující. Lepší sexuální zážitek jsem s ní fakt ještě nezažil.“

Foto: Thinkstock

Rychlé, nečekané a vzrušující, takové může být letní milováníFoto: Thinkstock

Rozpálila mě její aktivita

Ivo, 27 let, obchodní referent: „Sledoval jsem v Chorvatsku, jak se holky producírují v těch svých titěrných bikinách a jedna si je pár metrů přede mnou sundala. Celý den okolo mě chodila, až jsem se zeptal, jestli ji večer můžu pozvat na drink. Kývla a dali jsme se do řeči. Najednou mě vzala za ruku a pohladila si jí jedno prso. Ani jsem se nerozkoukal, a už si mě vedla stranou. Normálně mě svedla! Za stromem v piniovém háji mě začala líbat a já jí to oplácel. Doma někde na Mácháči bych to asi neudělal, ale nejspíš ta atmosféra, uvolnění… Je to úplně něco jiného než kdykoli jindy. Sex byl skvělý a tajemný. Vždyť jsem znal snad jen její jméno! Navíc jsem si všiml, že nás někdo pozoruje. Vůbec mi to nevadilo. Říkal jsem si, že jen ať se dívá, jak si normální lidi umějí užít!“

Letní sex? Jedině anonymně!

Michal, 39 let, kameraman: „Na ledovci – v roláku a sněhulích – k tomu nedojde, ale v baru na pláži, večer na diskotéce nebo na letním parketu je to úplně jinak. Jako kdyby byli všichni duchem v posteli. Proto hrozně rád vyhledávám sex v létě. Pravděpodobnost úspěchu je rychlejší a doba konverzace a balení kratší. Když ženská dá najevo, že nestojí o citové závazky, ale jen o sex, a je k tomu evidentně nakloněná, není co řešit. Nemám problém s tím vzít si ji kdekoli a kdykoli. Hlavně ale ať mě druhý den neuhání. To pak ty zážitky postrádají svoje kouzlo. Když žhavost, tak jen na jednu noc. A bez závazků!“

Jakou muži chtějí letní milenku?

Všechny tři příběhy mají stejné jmenovatele. Aby muži na letní sex nezapomněli, musí být jejich milenkou taková žena, ze které sálá uvolněnost, cítí se sebevědomě, neřeší zbytečnosti („někdo se na nás dívá“, „nesvlíknu se, protože ještě by se na mě tamten páprda vrhnul“), je iniciativní a provokativní, v momentě dokáže být nespoutaná a svůdná – bez ohledu na okolnosti a to, co si o ní druzí myslí. Podle italského přísloví „do žen a do melounů není vidět“. A právě tohle žhavý letní sex nesmírně potřebuje!

Ovšem pozor. „Sex není jenom soulož. Vzájemné doteky nebo autoerotika mohou být stejně vzrušující jako kdykoli předtím. A když už nemáte možnosti nebo chuť ani na to, vaše vzpomínky, sny a fantazie vám nikdo nesebere,“ podotýká sexuolog Zlatko Pastor. To nic nemění na tom, že takový sluneční svit, uvolněná nálada a vaše koketerie s muži dokáže pěkně zamávat!

Zásady skvělého a bezpečného letního sexu

Single na dovolené:

  • Bez kondomu s náhodným partnerem ani ránu.
  • Upřímnost nade vše aneb stanovte si pravidla hry. Neuškodí říct si předem, že jde jen o sex, aby se zabránilo případným komplikacím v podobě falešných nadějí.
  • O příležitostných aférkách doma ani muk. Je to soukromá věc, která se nemusí rozmazávat.

S partnerem kdekoli:

  • Zábrany stranou. Když se milovat, tak naplno a divoce! Vítají se experimenty, neboť neobvyklosti jsou kořením sexu.
  • Spontánnost je spontánnost, ale mírná příprava například před výletem neuškodí. Rozepínatelné šaty, které se navíc dají jen vyhrnout, jsou rozhodně lepší než upnuté kraťasy. Kalhotky se taky dají „zapomenout“ raz dva.
  • Neosobní kontakt vítězí. Hra na právě seznámený pár zkrátka zabírá. Nevíte o sobě nic, zatím pro vás druhý nic neznamená, takže máte méně zábran. Co na tom, že si o vás myslí, že jste příliš divoká? Role je přece role!

A jak si užíváte vy sexu v létě?

Související témata:

Načítám