Hlavní obsah

Nemá váš muž energii a chuť na sex? Víme, kde je problém

Foto: Shop.stockphotosecrets.com

Nízká hladina testosteronu trápí každého 4. mužeFoto: Shop.stockphotosecrets.com

Reklama

U mužů za příznaky nízkého libida a nedostatku energie může klesání hormonu testosteronu, jehož vliv je patrný především v pubertě. Jeho role je ale důležitá po celý život. Ovlivňuje energii a vitalitu, což může být patrné nejen při sportu, ale i v každodenním životě.

Článek

Tento hormon se také přihlásí o slovo hned po probuzení. Jak? Jednoduše, snad jste si nemysleli, že ranní erekce je náhoda. Testosteron je přezdíván kořením mužského těla a není se čemu divit. Ženy už na první pohled poznají silné muže, kteří s jeho množstvím v organismu nemají problém.

Nízká hladina testosteronu je problém a bohužel se u mužů od 30 let postupně snižuje každý rok. To má pak za následek náladovost a deprese, menší chuť na postelové radovánky nebo horší spalování podkožního tuku.

Foto: Shop.stockphotosecrets.com

Nezájem o sex ze strany muže trápí mnoho českých párů. Řešení přitom může být jednodušší, než si myslíte.Foto: Shop.stockphotosecrets.com

Jak nastartovat tvorbu testosteronu?

Pokud muži hledají nejrychlejší řešení, měli by sáhnout po přírodních doplňcích stravy.

Je nám jasné, co vás napadlo jako první: „Opravdu dokážou doplňky stravy pomoct při boji s klesající hladinou testosteronu? Zvýšit libido, energii i vitalitu?“. Ano, dokážou, ale je důležité si umět vybrat. K tomu, aby byl přírodní doplněk stravy účinný a ne jen placebo, musí obsahovat účinné látky ve správném množství. Patří mezi ně vitaminy (D3, C, B6), minerály (zinek, hořčík, selen) a extrakty z bylin (např. kotvičník zemní, pískavice řecké seno).

Foto: Primulus.cz

Český doplněk stravy s certifikací Státního zdravotního ústavu v Praze.Foto: Primulus.cz

Doplněk stravy Primulus – opravdu funguje?

Tým odborníků stojící za unikátním doplňkem stravy Primulus má na tuto otázku jasnou odpověď: „Primulus není placebo, ale kvalitní produkt. Jedinečné složení účinných látek je odpovědné za sílu tohoto českého produktu.“ Pokud hledáte opravdu kvalitní doplněk stravy zaručující dostatečné dávkování účinných látek, je Primulus nejlepší volba. Svým složením se jedná o jeden z nejsilnějších produktů na trhu, je certifikován Státním zdravotním ústavem v Praze a má již přes 20 500 spokojených zákazníků. Každý muž má možnost se přesvědčit o účincích produktu na vlastní kůži a najít opět ztracenou energii, vitalitu i libido.

Bližší informace o produktu a tipy, jak přírodně testosteron zvýšit, najdete na www.primulus.cz.

Reklama

Načítám